Frka da, dobro si rekla ovo je 1. stimulirani.
Nadam se da će doktor smisliti neku dobru terapiju za mene da ipak dobije koji folikul više. Mada sam ja bila zadovoljna s 3. Optimalno. Samo što je problem što se samo jedna oplodila.
Frka da, dobro si rekla ovo je 1. stimulirani.
Nadam se da će doktor smisliti neku dobru terapiju za mene da ipak dobije koji folikul više. Mada sam ja bila zadovoljna s 3. Optimalno. Samo što je problem što se samo jedna oplodila.
a joj pirice,ja bih bila presretna sa 2 ili 5 js..kod mene nikad ništa ni u stimuliranom ni prirodnom..ni sa 30 gonala,a ni sa 25 gonala+10 menopura..
i nama je idiopatska neplodnost, sa 20-ak Gonala i 15-ak Decapept. bi dobila 3 js - 2 šesterostanična mi vraćena
sa 12Menopura,klomifen 5danax3,i 2 Citrotide isto 3js-1 blastocista i uspješno
AMH mi je 15,na donjoj granici zadovoljavajuće plodnosti,meni se ne čini super,a doktor rekao da je to dobro,uputio me vadit AMH jer sam imala malo js za stimulacije,ali uvijek kvalitetne,imam 31god
oćeš eva133
strpljenja!!
i meni se činilo kao da nikada neću,zato se i radujem pozit.beti,a dalje šta bude,ovo mi je 6.beta bila
Klara vidim u potpisu da si se i ti namučila inseminacijama, još više nego ja.
Možda sam negdje već pročitala,ali da ne tražim, koliko su ti vratili i na kakvoj si bila stimulaciji?
vratili su mi jedan embrio od 3 dana,ali mi je biolog objasnio da napreduje jako brzo,da nije niti osmerostanični nego da kreće u blastocistu, a izvađena su mi 4 folikula i 3 zrele js,sve se oplodile,ali se nisu razvile,pa mi je izletilo pri embriotransferu kada je gin rekao da imam jedan embrio-ja rekla samo jedan,a oni se nasmijali,rekao gin nadamo se da će bit dobitni.
Meni ti ova muka sa zatrudnjivanjem je trajala 3 i pol god.,a prije toga 5god nismo se štitili baš nešto ekstra,znači moglo se zaletit puno puta.
Stimulacija mi je sada bila klomifen+12menopura i 2 citrotide,jako brzo došlo po punkcije,već 10.dan ciklusa
Ja sam imala punkciju 14dc, s tim da sam primila 23 menopura i 5 cetrotida.
Od 3 js oplodila se jedna.
Svaka čast da si ostala trudna s jednim vraćenim. Zbilja je napredan.
I moj će potpis jednom biti tako skakutav kao i tvoj![]()