Citiraj diva7 prvotno napisa
pozdrav cure!
i ja i mm smo bili idiopati...čudo se dogodilo nakon 7 godina braka...djeluje skoro nevjerojatno, ali istinito je!
Isto sam silno željela da pronađemo neki problem, jer kao onda ćemo ga lakše riješiti...i zaista, kad sam se najmanje nadala...dogodilo se!
Neću vam reći da je sve u glavi...jer znam da je teško opustiti se i ne misliti na to...samo vam od srca želim da svoj san što prije ostvarite!
Čestitam :D ! I uz idiopatiju, i uz koma spermiograme, neprohodne jajovode itd. - uvijek je čudo moguće, uvijek (osim ako je muškarac dijagnoza azospermija, a žena nema jajovode - tad je fakat nemoguće u kućnoj radinosti). Oću vam reći - treba svako svoje čudovište od dijagnoze prihvatit i ne ljutit se i ne razbijat glavu - zašto itd. - šta se može - jedino s idiopatijom teže malo ide jer je čovjek u zabludi vjerovat da je sve u redu (osim lude glave), pa je to kao jedan dodatni "izazović" vezano za nju - ali svaka dijagnoza svoje izazove ima, i svaki se onome paru koji je njome pogođen čine kao najgori .