Muž iz harmonične obitelji, moji su isto neloši - ono - relativna normala. Moja sestra zatrudnila unutar 3-6 mjeseci odnosa bez zašitite, jednako kao što je i brat MM-a napravio dijete i to ne tako mladoj mami (mislim da je imala 36) u prvom odnosu bez zašite . Tako da ne mislim da su neke teškoće odrastanja uništile psihu meni i mom mužu, ali ne i njegovom bratu i mojoj sestri. A najbolje su mi argumenti kontra psihe i kontra onih tirada - e, da ste se čuvali u mladosti itd. - iskustva nekih soc. radnika koji su istovremeno i na ovome forumu pa kažu - kako to da bez problema ostaju trudni promiskuitetni ljudi ili ljudi koji žive u ekstremnim uvjetima -alkoholizam, narkomanija, psih. bolest itd. - čija djeca dospijevaju zbog nebrige u domove? Tako da bih ja stvarno psihu dismisala, to je tako ono argument po meni petparačke literature - Gloria, Arena, ili lifestyle magazina - Cosmo itd. Ako je to tako, a kako to stvarno da nas niko ne šalje psihijatrima, na primjer? Jeftinije bi to državi i zdravstvu bilo, nego da moraju pipetirat po laboratorijima za nam pomoći, a osim toga narastao bi natalitet bez tih, u očima nekih, kontroverznih terapija - ono, čisti win-win? Kako? Zato jer to nema veze jedno s drugim, naravno.