I meni su danas rekli na UZV da mi je beba veća, otprilike dva tjedna. Zanima me da li to znači i raniji termin poroda od predviđenog? Kćer sam prenijela 11 dana i imala je 3.500 kg
I meni su danas rekli na UZV da mi je beba veća, otprilike dva tjedna. Zanima me da li to znači i raniji termin poroda od predviđenog? Kćer sam prenijela 11 dana i imala je 3.500 kg
ne mora biti da ces se namuciti, dragamici85 prvotno napisa
. eno aqua rodila sincinu od skoro 5 kila, 58 cm, bez po frke.
to ne mora nista znaciti, jer se znaju zeznuti cak i za kilu u procjenama. samo se ti opusti i cekaj da ti porod krene, slusaj svoje tijelo malo vise nego njih i bit ce sve ok.koki prvotno napisa
btw kcer si rodila u terminu jer termin obuhvaca vrijeme od pocetka 38. do kraja 42. tjedna.
ja sam 28+5, ginić mi je rekao da je beba oko 30 cm i 1600 gr i da je to savim ok. e sad mi ništa nije jasno
moj je u 30-om tjednu procijenjen na 1900g, a u 39. (38+3) na 4000g.
A trbuh mi se u zadnja tri tjedna naočigled zduplao....moja buhtlica![]()
moja curka je isto poprilična
sa točno 27 tjedana 1200 grama![]()
Pa sta smo mi jedini zgoljavi? Sa 27 tjedana za mog pisonju dr je rekla da ima 950 grama a kao normalno je 1100. Ja jesam jaca ali se kao novorodjence nisam bas iskazala tezinom a ni tata koji je i danas fino slank. Rekla dr da nece biti velika beba nego da moze dogurati do normalne tezine i da se ne brinemo jer je u pitanju genetika.
Moja cura je s 25 tj. imala 780g, a s 29 1380g. Navodno je to bas skolski, po tablicama![]()
Ja sam u 30-om tj trudnoće i svaki put kada gin pitam koliko je velika i teška ona mi kaže da je normalne veličine i težine.
meni su dan prije poroda sina procijenili na 3600g, a rodio se sa 4150... toliko o procjenama![]()
E toga se ja bojim i mislim si - ako već griješe u draže bi mi bilo da bebač bude manji od procjene nego veći.meni su dan prije poroda sina procijenili na 3600g, a rodio se sa 4150... toliko o procjenama Grin