Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: troškovi medicinskog vještačenja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno troškovi medicinskog vještačenja

pozdrav!

Nije vezano za Rodu, ali ako ima koji pravnik koji bi mi mogao odgovoriti, da ne tražim sad po netu uzalud... Radi se o sljedećem:

Tužim osiguranje zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Osiguranje je sudu predložilo medicinsko vještačenje. Mi (moj odvjetnik i ja) smo prihvatili... e sad mene zanima tko bi trebao platiti to vještačenje, jer me danas moj odvjetnik tražio 1122kn za to...

Meni je logično da vještaka treba platiti osiguranje, jer je ono zatražilo vještačenje... jesam li u pravu ili nisam? Trebam li platiti ili ne?

Hvala na odg....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kada sam ja vodila spor radi saobraćajke vještačenje sam platila ja. Kada se na sudu dokazalo da je drugi čovijek kriv za nesreću on je taj trošak vratio kroz odštetu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Budući da si ti tužitelj, teret dokaza je na tebi i ti moraš platiti medicinsko vještačenje koje ti ulazi u trošak postupka. Dakle, ti sada plaćaš, a onda tebi je dužno osiguranje platiti trošak postupka, dakle i trošak tvoga odvjetnika i trošak vještačenja koje ti odvjetnik mora vratiti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •