Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prva ljubav

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Prva ljubav

Prvo podsjećam iv je prvi razred osnovne... i jučer je doma (k'o na Valentinovo) iz torbe ispala porukica... cijela crvena, ručno izrađena sa puuuuno srca ... nepotpisana .... to mi je bilo tako slatko da sam se rastopila .... ne znamo tko ju je tamo stavio jer je to napravljeno pod odmorom kad on nije bio blizu torbe....

ali jesam li ja stvarno tol'ko ostarila i puuuno toga propustila jer mi se čini da sam nekako malo kasnije imala simpatije... al' troke smogla hrabrosti da to PRVA svojoj simpatiji i kažem :? .....

kad su kod Vas počeli simptomi predpubertetskog ponašanja...?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F. je još u vrtiću. Odnio je jučer svojim curama životinjsko carstvo. ima dvije cure u vrtiću i jednu izvan. To očito onda nije pravo

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja san jos u vrticu imala "ozbiljnog" momka "zarucili" smo se u trecem osnovne, on je sa svojom mamom isa kupit mi srebrni prsten sa srcem za rodjendan, jos ga cuvam i kad mi je dao taj prsten, a taman su njegovi roditelji kupili njemu i bratu novu sobu, i zezali ga da ce to bit nasa soba kad se mi ozenimo, onda je reka mojim starcima da smo se mi sad zarucili i da je on dosa po mene i vodi me kuci jer sad imamo i sobu a da ce njegov tata sutra doc po moju robu a sto smo bili napredni! naravno to je sve bila jedna veeeeeeeeeeelika simpatija koja nas je duuuuuuuuuuuuuuugo drzala, do 7-8 razreda, pisali smo se u leksikon, uvik igrali skupa, on bi me uvik stitija ako bi bila neka agresivnija igra, tipa nogomet, uvik je bija na mojoj strani i mi smo se zvali momkom i curom sad smo jako dobri prijatelji. to mi je bas simpa sto se dogodilo jucer. a kako znas da tvoje dijete nije poslalo vec porukicu tom druugom djetetu?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a valjda nije :? .... šta ja znam. :? .. valjda bi mi reka nešto... :?
    znam da on ima simpatiju i mislim da mu je ta simpatija stavila tu porukicu u torbu....
    jer je njena mama rekla meni da je uzajamno....

a slatkiši.....

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Oooo, počelo je to još u maloj školi: za prošlo Valentinovo smo njegovoj curi iz male škole morali kupiti u Konzumu nekakvog sloneka sa srčekom, i izrezao je iz kolaža srce i nešto na njemu napisao.
    Jučer je napravio čestitku, i stavio curi ( novoj ) u torbu . I mene iznenađuje kak oni u razredu svi javno pričaju ko je u koga zaljubljen, ko se kome sviđa... Nebi ja u prvom razredu rekla u koga sam bila zaljubljena.... za ništa na svijetu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

e da i B ima tu simpatiju u vrtiću (preslatka je) ali on je onako...nisam ja zaljubljen... ne zanimaju me cure.. samo meni šapne poneki detalj kao tajnu...
    a ovo mi je nekako... vaaaaau slatko i hrabro i sve....
    otvoreno nema šta....

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I M. je nosio srce s porukom u školu, za jednu L. Danas je odnio i onaj tester ljubavi iz Jutarnjeg lista i jedno malo stakleno srce koje sam mu ja dala da odnese L. Pričali smo o svemu tome i o jednom dječaku koji se meni sviđao u 1. razredu.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

veliko finale...

da to je bila njegova simpatija....

od petka mu je i službeno cura...

mama čestitam dobila si nevistu

samo nije siguran jel joj sad kad joj je dečko mora i bit s njom stalno ili se može igrat s prijateljima preko velikog odmora

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

čestitam na nevisti

moj je zaljubljen od prvog dana vrtića,ali curi se sviđaju dvojica i ovo
    valentinovo je drugom dala srce tako da je cijeli tužan
    kažem mu ja neka neđe drugu ili još jednu curu ali ne dolazi u obzir
    ona i samo ona jedna i jedina :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor