-
-
-
F. je još u vrtiću. Odnio je jučer svojim curama životinjsko carstvo. ima dvije cure u vrtiću i jednu izvan. To očito onda nije pravo
-
ja san jos u vrticu imala "ozbiljnog" momka
"zarucili" smo se u trecem osnovne, on je sa svojom mamom isa kupit mi srebrni prsten sa srcem za rodjendan, jos ga cuvam
i kad mi je dao taj prsten, a taman su njegovi roditelji kupili njemu i bratu novu sobu, i zezali ga da ce to bit nasa soba kad se mi ozenimo, onda je reka mojim starcima da smo se mi sad zarucili i da je on dosa po mene i vodi me kuci jer sad imamo i sobu a da ce njegov tata sutra doc po moju robu
a sto smo bili napredni! naravno to je sve bila jedna veeeeeeeeeeelika simpatija koja nas je duuuuuuuuuuuuuuugo drzala, do 7-8 razreda, pisali smo se u leksikon, uvik igrali skupa, on bi me uvik stitija ako bi bila neka agresivnija igra, tipa nogomet, uvik je bija na mojoj strani i mi smo se zvali momkom i curom
sad smo jako dobri prijatelji. to mi je bas simpa sto se dogodilo jucer. a kako znas da tvoje dijete nije poslalo vec porukicu tom druugom djetetu?
-
a valjda nije :? .... šta ja znam. :? .. valjda bi mi reka nešto... :?
znam da on ima simpatiju i mislim da mu je ta simpatija stavila tu porukicu u torbu....
jer je njena mama rekla meni da je uzajamno....
a slatkiši.....
-
-
e da i B ima tu simpatiju u vrtiću (preslatka je) ali on je onako...nisam ja zaljubljen... ne zanimaju me cure.. samo meni šapne poneki detalj kao tajnu...
a ovo mi je nekako... vaaaaau
slatko i hrabro i sve....
otvoreno nema šta....
-
I M. je nosio srce s porukom u školu, za jednu L. Danas je odnio i onaj tester ljubavi iz Jutarnjeg lista i jedno malo stakleno srce koje sam mu ja dala da odnese L.
Pričali smo o svemu tome i o jednom dječaku koji se meni sviđao u 1. razredu.
-
-
čestitam na nevisti
moj je zaljubljen od prvog dana vrtića,ali curi se sviđaju dvojica i ovo
valentinovo je drugom dala srce tako da je cijeli tužan
kažem mu ja neka neđe drugu ili još jednu curu ali ne dolazi u obzir
ona i samo ona jedna i jedina :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove