koji god vam dobar nacin i mjesto pao na pamet
molim javite mi koliko da vam ih saljem i na koju adresu
roda@roda.hr
radi se o letku ISTINE & LAŽI O MEDICINSKI POTPOMOGNUTOJ OPLODNJI
koji god vam dobar nacin i mjesto pao na pamet
molim javite mi koliko da vam ih saljem i na koju adresu
roda@roda.hr
radi se o letku ISTINE & LAŽI O MEDICINSKI POTPOMOGNUTOJ OPLODNJI
Je li se to dijeli samo u Zg ili i po drugim gradovima? Kako se šalje - mailom ili običnom poštom, jer u tom slučaju samo putovanje traje duže od dva dana (bar do mene).
Već sam prije pitala za letke, sorry ako je već negdje napisano.
Ustvari i ne znam kako bi učinkovito pomogla, ali evo bar podižem.
podizem
za ovo ne treba biti u zagrebu, ne treba dati izjavu za medije, ne trreba zrtvovati radni dan
dovoljno je poslati mi adresu, ja vam posaljem 20-30-50 letaka koje cete ostaviti tamo kuda se krecete
ili podijeliti na poslu, ili ostaviti u nekoj cekaoni ili za nekim pultom
nisam skuzila post
ako ti posaljemo sutra, primit ces vrlo vjerojatno preksutra
Pa i ne baš :/ Pošta prvo ide u glavnu poštu u Dbk, pa onda u manja mjesta, pa ondakad se naš poštar nakani - samo to traje 2 dana.ivarica prvotno napisa
Mi smo već tri puta hitne pošiljke poslane HP expresom čekali dva dana, na njima je pisalo do 17 h slijedeći dan, ali...
Imam onaj link na letak, mogu li to slati mailom, kolegama, prijateljima.
Ili da mi mailom pošalješ letak u attachu.
poslala sam ti mailom attach
hvala![]()
sutra (cetvrtak) od 12 do 16 tko hoce moze doci u rodu po svoju hrpu
ustvari, mozete doci sve do 19, imamo jedan sastanak ali mozete nas prekinuti na minutu dvije
hmm, mene zanima ovo distribuiranje mailom.
možemo li tako slati-poznatima u našem adresaru?
Poslala adresu na mail!
ne kužim zašto treba podijeliti u roku od dva dana (što znači rok ističe danas)?
Da to nije toliko bitno, mogle bi se dogovoriti da pošalješ nešto busom danas ili sutra pa da ja to negdje dočekam i raznesem po par bolnica.
Ako to nije opcija, mogu malo distribuirati mailom, mislim da za to ni ne trebm slati svoj mail, samo kopiram adresu i šaljem kao link, je l'da? Jedino ljudi kojima ću ja to slati ionako su već za, pa ne znam da će vam to puno korisititi.
dobro pita pomikaki-a mene zanima jel ok da šaljemo mailom?
Evo i ja se javljam.
Da ti pošaljem adresu ili ćeš mi mailom poslati?
cure prije dva ili tri dana smo otvorili topik letak: istine & lazi o medicinski potpomognutoj oplodnji i rekli da je oke slat mejlom ili printat ili stovec
samo trebate sistemom copy paste skopirat link u mejl
ili sejvat file na komp i sprintat ga
evo letka, sama ga mozes skinut, ne treba ti ga nitko slati, samo klikni na link ISTINE & LAŽI O MEDICINSKI POTPOMOGNUTOJ OPLODNJIPliska prvotno napisa
sabor o ovom raspravlja danas ili sutra, ako raspravi, glasa sutrapomikaki prvotno napisa
mi imamo vrmeena samo do 10.7. nesto promijeniti
zato je dva dana
jer ovi letci nemaju vremena cekati u rodi., cekati u posti ili kod nekog doma
molim saljite mi podatke, jos sam sat vremena online
imam pitanje...
zbog čega se šalje letak na adrese i printa i dijeli ?
što obični građani kojima ću ja podjeliti letak mogu napraviti u vezi
rasprave u saboru i donošenju zakona ?
ne bi li trebalo mailom poslati na klubove zastupnika i zastupnike same?? :?
idu letci i njima
ali to nije dovoljno
bez obzira na sve sto mi radili, rekli, struka rekla, male su sanse da se zakon ne izglasa kakav je, uz minimalne izmjene koje su najavljene u medijima (bracni status)
zato treba nastaviti i dalje, javnost treba znati da je ovaj zakon los i zasto je los
nakon izglasavanja (ako bude kako predvidjam) treba ici na ustavni sud, kao to su isli u italiji
ali nase zene ne smiju cekati kao talijanke da ustavni sud 5 godina ceka s odlukom
zato je vazno vikati na glas da je zakon koma
ivarica prvotno napisa
sad mi je jasno ... znači , nažalost, ovo već počinje borba za poništenje donešenog zakona...
![]()
ništa onda... neka borba počne ....
nina1 ovo traje vec valjda mjesec dana ak ne i vise
nije jucer pocelo
ni prekjucer
nisam ni ja ovdje od jučer i prekjučerMukica prvotno napisa
ja osobno sam skupljala potpise na cvjetnom trgu u zagrebu
tako da znam
samo mi nije bilo jasno što s tim letkom postižemo među građanima u ta dva dana ...
ivarica mi je objasnila i sve je ok ....
krumpiraaa, lukaaaaa
ajmo zene
rasporedjeno dosad oko 300 letaka
hvala svima sto se javljate
ja nisam sljedecih sat, sat i po online
razveselite me kad se vratim
![]()
Ja sam poslala mailom, iako većina ljudi oko mene to već manje-više zna, putem usmene predaje, ali ipak ovako pisano je stvarno dosta efektno...
Evo, ja si sama printam letke za današnji pohod po gradu, dok poštom sutra ne dobijem ostatak.
Mail s istom molbom sam proslijedila na razne adrese, fakat se može pomoći i bez da se napravi jedan korak.
Iđeš, a ležiš.![]()
podijelite link na svom profilu na FB ako ga koristite...
evo meni se pomalo skupljaju lajkovi![]()
evo i ja forwardirala.
i vibram da ga ne usvoje!!!
mislim na zakon...
javljam se za podjelu letaka: lokacije DZ Susedgrad Špansko, CZSS Zagreb, Studijski centar socijalnog rada komada 70 adresa ivarici na pp
Ja sam predaleko da mi šaljete poštom. Ali mogla bih isprintati sutra i pokušat podijeliti na poslu, u ambulanti, vritću?
moja mama je danas ostavila onu jednu hrpu od 50 ili 100 komada u muriji u heinzelovoj, da ljudi citaju dok cekaju u redu![]()
Saljem mailom, a nesto cu isprintati i zdilati okolo kad za koji dan stignem u HR, valjda nece biti kasno.
="Adio Mare"Evo, ja si sama printam letke za današnji pohod po gradu, dok poštom sutra ne dobijem ostatak.![]()
drage moje !
Ja bih također voljela sudjelovati u dijeljenju letaka pa ako mogu dobiti nekoliko letaka na kućnu adresu dok ne kupim printer da mogu printati .
Dali postoji neki rok do kada se moraju podijeliti letci.
![]()
![]()
![]()
![]()
mi smo danas u rodi imale dojeci sastanak, dosta nas je bilo i dosta letaka smo uspjele organizirati dilanje medju nama koje smo tamo bile
curama kojima sam poslala mail da im letci stizu, dobit ce ih, vecina sutra, ostale u ponedjeljak jer je nekoliko kuverata ostalo za slanje sutra
ostalima hvala :D bit ce uskoro jos ovakvih topika
sad bi mi trebao smajli koji pljesne rukama nakon obavljenog posla
hvala jos jednom svima
![]()
![]()
Mi cemo poslat mailom svim clanicama Kluba trudnica i roditelja Split(1200) pa me zanima da li da stavimo i link za peticiju ili je to gotovo?
Super :Dmi smo danas u rodi imale dojeci sastanak, dosta nas je bilo i dosta letaka smo uspjele organizirati dilanje medju nama koje smo tamo bile
Evo i na net.hr:
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/p...06.html?pos=n2
peticija je jos uvijek otvorena
fritulica, hvala za link
Ja isprintala sama i nosila po kvartu - izmedju ostalog u DZ i opcinu. Malac mi je hiperaktivan, ne moze dugo izdrzati doma pa smo cijeli dan k'o skitnice na cesti, ajde da i od toga bude neke koristi osim mojih potrganih nogu. A dobro dodje i k'o maskota, da vide ljudi da nema jedno oko posred cela i tri ruke
.
Printam letke na poslu i sad sam shvatila da nigdje ne piše da je Roda autor. Zašto?
rado bi više pomogla ali mislim da nema neke koristi jer sam u BiH ali bar mogu e-mailom i preko fejsa proslijediti.martina123 prvotno napisa
Rode hvala vam što postojite i što se borite za sve nas!![]()
evo i ja printam letke i dijelim ih danas po Splitu. Nadam se da nije kasno...
slucajnoklara prvotno napisa
jako sam se zurila slozit letak i zaboravila sam to ubacit
a u tiskari su dok smo se mi tog sjetili vec poceli tiskat i tako prodje baba s kolacima