Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: ZPB 2005., 40. dio

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno ZPB 2005., 40. dio

Jutro drage moje!

Ako sve bude ok Haribo i ja pijemo kavicu sljedeći tjedan :D a djeca se igraju!! Baš je super ovaj naš forum

Na kraju ispada da imamo 3 velike cure-Lea,Vanja i Ajna ....

Mama27*super za Vanju i Luku i samo uživajte

Bobčice-ne brini ti ništa,bolje da uživa nego da plače!!

Mial-vidiš kak je tvoj I. dobar a ti njega htjela tavom po glavi

Meni danas počinju detaljne pripreme za sutra i preksutra,i nadam se da ću sve stići :/

Mala novost...ne znam da li da napišem,al ajde.....valjda neću ureći-sveki je maaalo bolje i napokon je ustala iz kreveta

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

TOOOOOOOO SVEKIII! Go sveki go! :D
    Dobro jutro - vidim da je Trak u dežurstvu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Paulita za visinu - točno. meni nije pomogla sportska gimnastika zbog koje sam vjerojatno ostala metar i šumska jagoda.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jutro!
    Mi se sinoć kolektivno uspavali gledajući Seve na tv, Lea popila mlijeko, okrenula se na bok i hrrrrrrk..
    Inače sve ovisi o tome kako ja radim jer ako sam popodne onda se kasnije ustajemo pa ne spava taj dan, obično zaćori u autu u 19.30 i to je to do sutra (naravno u međuvremenu traži bočicu s mlijekom ).
    Ako sam ujutro, ustaje u 6 pa je bake uspavaju oko 11,30. Navečer ili idemo svi skupa u 22.00-22.30 ili je odnesem u oko 21 pa mlijeko, pa priča, gašenje svjetla, onda mamina ismišljena priča i to je to.
    Trak :D za sveki!
    Da se vratim na robicu, veličina ovisi o tome gdje kupim, npr. u Trstu sam joj neke stvari uzela br. 5 i super su joj, ništa ne uzimam za njenu dob jer joj je knap ili malo.
    Benetton isto tako, mada su oni malo čudni, neke hlačice od trenirkica su joj jako duge a jaknice knap. itd.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    TOOOOOOOO SVEKIII! Go sveki go! :D
    Dobro jutro - vidim da je Trak u dežurstvu
    Znaš koje olakšanje je vidjeti da stvari napreduju pa makar mikro koracima!

I da...dežuram od zore,ali mi fali Paulita !

MB-i ja sam 10 godina trenirala sp. i ritm. gimnastiku pa vidi kolika sam 8) . To su geni...ja sam morala prestati zbog naglog rasta a bila mi je sve na svijetu! Moj djeda je bio preko 2 metra i valjda sam na njega. MM je nizak za muškarca (oko 178,179 cm) a ja sam oko 175 tako da je Roko valjda na našu lozu
    BTW. uvijek sam sanjal da ću se udati za visokog muškarca,kad ono....

Točk-ja baš uzela Roku rifle u Okaidiu i to broj 6 :shock: . Dugačke mu jesu,ali napokon je buša ne stisnuta prejako :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Točk-ja baš uzela Roku rifle u Okaidiu i to broj 6 :shock: . Dugačke mu jesu,ali napokon je buša ne stisnuta prejako :D
    A mi i dalje tražimo hlače isključivo s onom gumom za podešavanje... Jeste li znale da Levi's proizvodi traperice za djecu? 8) Naravno, nema ih kod nas.

trak, baš mi je drago za sveki. Što doktori kažu? Jel' ona sada kući?

I još.
    Pa gdje će moje dijete naći curu?! Kala, ti si nam jedina nada, nemoj nas odbiti, pliiiiz. Inače ćemo morati preći na mlađu generaciju. 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-ona je doma već tri tjedna ali se činilo da sve ide kvragu,imala je hrpu infekcija nakon operacije i užasne bolove,a sad je valjda krenilo na bolje! Nadam se....

Vidiš...nisam znala za Levis...kako mi je to moglo promaći :shock:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vidiš...nisam znala za Levis...kako mi je to moglo promaći :shock:
    A sestra ti u Amerikama?! :shock:
    Da vidiš kako mala guza lipo izgleda u njima...

Držim fige da se za sveki stvari nastave odvijati u istom tonu....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Trakc :D super za sveki! ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve bolje i bolje.
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    Kala, ti si nam jedina nada, nemoj nas odbiti, pliiiiz.

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Da vidiš kako mala guza lipo izgleda u njima...
    aha počelo je zavođenje

Kala jutros obukla Coconut baby majicu br 80 :shock:

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

trak drago mi je za sveki!

da se pohvalim,i ja sam trenirala,rukomet 10 god,pa sad imam nožurde i sva težina mi je tamo,ali imaju najmanje celulita!

vidim da se neki rano dižu i mogu na forum prve,da ne mislite kako ja dugo spavan,a neeeeeee,mene moje bebe dižu u sedam.kad počnem sa presvlačenjem,oblačenje,nonanjen,doručkom i sisanjem,mogu na forum tek sad!

noćas sam vriskici dala dva puta za redom istu siku probudila se za sat,a "dobra" majka ne zna šta je s djetetom! :? hvala na M.M koji je počeo pratiti kuda sam okrenuta,pa me on uputio u čemu je problem!(nije mi prvi put)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

trak bravo za sveki :D
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ide na bolje

i vidimo se uskoro :D

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

trak uvijek te hoću pitati jer misliš dati Roka u vrtić,gdje stanujete;čula sam da je onaj kod Vodovoda super!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    trak uvijek te hoću pitati jer misliš dati Roka u vrtić,gdje stanujete;čula sam da je onaj kod Vodovoda super!
    Da,na jesen...mi smo ti u centru,blizu gradske knjižnice i tržnice. Ići će u Vedre dane!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

noćas sam vriskici dala dva puta za redom istu siku
    ja sam ti s Kalom pisala na papirić kad je koja bila, pa kad sam par puta zaboravila onda sam namještala jastuke da nebi bilo zabune, a sad sinek zna cijelu noć iz jedne, ja skužim kad imam na drugoj strani poplavu , nije ti to opće problem, jedino ako ti ne curi , a prsa ti velika ti promasiraj i izdoji se da ne dobiješ mastitis.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a prsa ti velika ti promasiraj i izdoji se da ne dobiješ mastitis.
    kod nas nije problen prepunjenost,nego nemapunjenost! :shock: nema u siki za dva obroka za redom, pa se ona ranije budi ili buni da bi jela! :shock:
    a mama u blaženom neznanju!obje sike su mi jednake,pa po opipu ne mogu skužiti koja je na redu!pogotovo po noći!

možda zato i prima malo na kilaži

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a prsa ti velika ti promasiraj i izdoji se da ne dobiješ mastitis.
    kod nas nije problen prepunjenost,nego nemapunjenost! :shock: nema u siki za dva obroka za redom, pa se ona ranije budi ili buni da bi jela! :shock:
    a mama u blaženom neznanju!obje sike su mi jednake,pa po opipu ne mogu skužiti koja je na redu!pogotovo po noći!

možda zato i prima malo na kilaži
    ja ti s tim nisam imala problema kod mene je uvijek bilo, a i sad za još bar dvoje zato moj bumbar još uvijek ciki, a nadohrana samo liz dva.
    redovito jedi manje obroke, poslje svakog podoja popi čašu (najbolje) vode, na svaki zahtjev daj da vuče i ona će si sama navući ponuda i potražnja. a ako te šta muči više ja ti od srca preporučam SOS telefon, cure su mi zbilja pomogle, a imaš dosta toga ak imaš vremena tražiti na pdf dojenje

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ovako je i kod nas bilo, prsa uvijek "bila prazna", Jure puno i dugo sikio-ja se izdajala ne bih li potakla produkciju mlijeka, a Jure dobivao po 1250gr, 1000gr...dakle bilo je dosta, al da je sikio po 45min/1sat-je, a ja sam mu to puštala.
    Sa godinu dana, kad je prestao dojiti, NIKADA mi se nije napravio ni čvorić, niti mlijeko iscurilo, ma ništa (osim što su mi prsa izgledala kao 2 kesice mlijeka), jastučiće sam prestala nositi kad je J. imao 6 mjeseci, poslije mi nisu bili ni potrebni.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mialmislim da sam sa prvim sinom "doktorirala" dojenje! 8) on je bio jedna vrlo zahtjevna beba,a moja curica totalna suprotnost!

bila je po rođenju odmah odvojen i na ped. pa sam ju tamo dojila svaka tri sat,tako da je i sad zadržala taj ritam!naravno ako traži dam joj ranije,nije da se striktno držim sata,ali je tako nekako uobičajno!

sa Ivanom su mi tete na rodinom telefonu jakooo puno pomogle!za sada mi još pomoć nije bila potredna!sad pomoć nudim okolo
    dvije moje jako dobre kolegice su rodile otprilike kad i ja,prvo dijete, i obadvije doje.tako sam ponosna na sebe!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mialmislim da sam sa prvim sinom "doktorirala" dojenje! 8) on je bio jedna vrlo zahtjevna beba,a moja curica totalna suprotnost!

bila je po rođenju odmah odvojen i na ped. pa sam ju tamo dojila svaka tri sat,tako da je i sad zadržala taj ritam!naravno ako traži dam joj ranije,nije da se striktno držim sata,ali je tako nekako uobičajno!

sa Ivanom su mi tete na rodinom telefonu jakooo puno pomogle!za sada mi još pomoć nije bila potredna!sad pomoć nudim okolo
    dvije moje jako dobre kolegice su rodile otprilike kad i ja,prvo dijete, i obadvije doje.tako sam ponosna na sebe!
    , onda i ne brini zbog kilaže!!!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

wana ono stinim slovima napisano

neću se vjerojatno smijati kad Ela završi sa mnom! :/

kad je Ivano završio bilo je tako,bojim se i pomisliti kako će biti sada! :shock: :shock:

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ja bih prije rekla i nikad više neće biti kao prije , koja patetika

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Wana-tak je i kod mene

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    ja bih prije rekla i nikad više neće biti kao prije , koja patetika
    blaženi "pušap"

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

s obzirom na ono što ja (ne)znam o dojenju, mislim da ću ovaj put bit pržena i pečena na SOSu, žene će me sanjat, garantirano...........s obzirom na prethodno (ne)iskustvo kad sam mislila da mi ni dragi bog ne može pomoći, ovaj put ima da dojiiiiiiiiiiiiiim dok mi se ne zamjeri

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam imala dvije upalice, sa 7 mj. prestala nositi jastučiće a Lea prestala cikiti sa negdje 11,12 mj. (sram me da ne znam točno).
    Što se cica tiče...šta da vam pričam, sve je jasno....gravitacija učinila svoje i sad su UU.
    Blaaaaženi push up....
    Sutra idemo u lutkarsko kazalište, predstava na čakavskom pa ne znam baš kako će to ići jer mi ne govorimo tako inače....al dobro.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dakle ima nas više u UU klubu ??!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a zanima me koja nije

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    a zanima me koja nije
    ova nije

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    a zanima me koja nije
    ova nije
    NINA odi ljepo vr*****
    zašto nas nisi pustila da živimo u zabludi da smo sve u klubu UU
    e sad kad se još koja javi

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    a zanima me koja nije
    ova nije
    NINA odi ljepo vr*****
    zašto nas nisi pustila da živimo u zabludi da smo sve u klubu UU
    e sad kad se još koja javi
    a šta mogu kad nisu UU
    već oo

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ninaaaaa

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Ninaaaaa
    i jako patim zbog oo kad su nekad bile OO

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma daj Nina ,a moje su nekad bile OO a sad su uu 8)

Bljak!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a za moje nema znaka em su OO, ali još UUa ima me metar i žilet , al me lakše preskočit neg zaobić

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma daj Nina ,a moje su nekad bile OO a sad su uu 8)

Bljak!

kad počinje proslava? poslije popodnevnog spavanja ili neovisno o spavanju!?
    što če biti na meniu?
    Za baku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lude ste!

Party je sutra (glavni) poslije spavanja,naravno. Na meniju će biti i previše,roštilj (dostava ),naresci,salate,kanapei..... torta i kolači naravno,i cuga sve i svašta...
    A onda u nedjelju izpočetka !
    A bome i ponedjeljak

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a za moje nema znaka em su OO, ali još UUa ima me metar i žilet , al me lakše preskočit neg zaobić

sve je to u genima :/ al opet kod mene se nešto gadno poremetilo,žene u familiji imaju OO i moje su bile ok do poslije dojenja a onda oo nadala sam se oporavit če se al ništa :/

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lude ste!

Party je sutra (glavni) poslije spavanja,naravno. Na meniju će biti i previše,roštilj (dostava ),naresci,salate,kanapei..... torta i kolači naravno,i cuga sve i svašta...
    A onda u nedjelju izpočetka !
    A bome i ponedjeljak
    čuj nije ni Osijek na kraju svijeta
    meni

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naravno da nije

Mislim da vas ovdje više uopće ne moram pozivati

Eto,nadam se da će i Haribo doći sa mm i Kikijem!!

Tako da roćkas nastavljamo i u srijedu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moje su sad više nekak ( . )( . ) , a vjerujem i friškim dojilicama :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo spvali čitavu noć :shock: :shock: :shock: i to ni MMu ni meni nije jasno kak si je dijete samo uzelo flašu s komode :? :? jer se ni on ni ja ne sjećamo da smo se dizali cijelu noć i to je suuuuuuuuer, konačno malo naspavana, ai odmah i križa manje bole. Danas me doc isprepipao po pitanju tih križa i zaključio da to nema baš nikakve veze s trudnoćom, nego eto zamor materijala kojem sam genetski sklona, a i ona ozljeda od prije 4 godine i 3-godišnje nanašanje patrika učinili su svoje. Za koju godinu ću valjda bit sretna da ću se ujutro moć dić iz kreveta. Em ti trudnice u 33-ćoj........ko ih izmisli! (i moja mama i sveki rodile drugo s 34 i 36 i kažu da im je bilo super - iššššššššššššš!!!!!!!!!!!)

Mi smo jučer imali raspashow - sve lijepo počne, družimo se moje dijete i ja kad dođemo doma - npr. poslije tuširanja me uobičajio mazati svojim babylove mljekecom po leđima (ajd bar će nešto bit od tog djeteta ) i tako on mene mazucka i odjedanput poludi i ko nenormalan mi počne navlačiti gaće jer da su to njegove i neka ih skinem. Naravno, nije pomoglo ni objašnavanje, ni trganje gaća na silu (daj si zamislite prizor - vlastito dijete mi hoće svuć gaće - što ću još doživjeti od njega pitam se) i kad se već nisam mogla othrvati silini tog trganja i vrištanja, zove ma MMa upomoć. Kad ga je uspio skinut s mojih gaća, dijete je toliko počelo plakat da mi je došlo da mu dam te f****** gaće, ničim ga se nije moglo utješit, od siline plakanja i očaja upiškio se u gaće :shock: . Na kraju kad je stao (ne znam kako jer više nisam to mogla gledat, pa sam ga ostavila MMu ), dolazi k meni u sobu, a ja sva :shock: i i kaže mi MAMA, OPROSTI, VOLIM TE! Ajmeeeeeeeeeeeeee, kad se plafon nije srušio na mene..............i onda meni MM kaže - nemoj plakat. doduše to mu je on rekao da mi kaže, ali eto, kako god.................

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:shock: Stijena aaaaaaaa, al da te utješim sinoć sam i ja s Kalom imala jednu takvu fazu, htjela je ići u sobu spavati i ja joj kažem da može, ali mora biti tiho jer braco već spava i samo odjednom histerično vrištanje ,zapomaganje: "u cobu, u cobu, ajme meni mamice, hoću u cobu aaaaaaaaaa, buaaaaaaaaaaaaa " ja se skamenila iz čista mira, pop*** sam, nisam znala šta da radim, počela ona ko sumanuta lupati nogama o pod, bacat se po podu pa sam pobjegla u wc jer sam imala filing da il ću sebe ili nju skratiti za glavu, izobličila se od plača. ma užas živi. e onda mi je počela lupati glavom od vrata, izletila sam van i primila ju i ona se iste sekunde smirila i počela me maziti po glavi i ljubiti i iz čista mira:" oprosti mamice, neću to više raditi, Kala te jako voli. moram slušati mamu" :shock: kad se smirila skroz onda smo imale kratki razgovor kako je to ružno i nije joj uopće trebalo kad sam rekla da idemo u sobu, samo tiho.
    već dugo nije imala , a mislim da ovakav histerični napadaj ni nije imala. katastrofa !
    šta se njima pomota po glavi i to samo odjednom iz čista mira?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jučer je znači opet bila "konsternacija" venere u jupiterovoj drugoj kući

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    jučer je znači opet bila "konsternacija" venere u jupiterovoj drugoj kući
    Možda za svibanjsku djecu.
    Moj je bio prekokrasan.

(onaj dio o 'ekstremitetima' preskačem)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa i moj je bio prekokrasan, samo sam za sebe zaključila da sam se već odvikla takvih ničim izazvanih napadaja, pa se više ne znam nositi s njima :/ , a zapravo mu je samo trebalo skrenuti pažnju npr. time da sad ja idem obuć njegove gaće i čim bi počeli prekapati po ladici s njegovim gaćama, zabavio bi se nečim drugim i sigurno ne bi radio takav šou - moš mislit kak je njemu bilo do mojih gaća.........al sam ja krivo odreagirala, a on meni dođe reći oprosti, a dijete ništa krivo - recimo!

daklem - minus za mene - hrđavim , al još stignem pohvatat s drugim

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

natežem s Mateom da pospremi autiće u garažu jer ih je razvukao po cjeloj kući i veli on meni nemam vremena i sliježe ramenima :shock: ja mu često kad nešto radim velim da nemam vremena za ovo ili ono i zapamtio, više me iznenađuje što zna procjeniti koji odgovor ide kad
    hoče pospremiti tako da sve gurne pod stol :/ nikad na svoje mjesto :/ jel to radi namjerno ili nerazumije stim da kod nas svaka igračka ima svoje mjesto koje je uvijek isto baš zbog njega al on sve naopako

nomitel-mobitel
    pjuter-kompjuter

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mial i stijena
    ja odvalila na vaše opise malih vampirčića...pa što im dođe pojma nemam
    mi još nismo imali takvih ispada, jel moje dijete normalno?
    zna se on rasplakati i cendrati ali baš tantrum još nisam doživjela
    i više se ne popiški kad plače
    a uredno mu je znalo bar malo pobjeći

cice sad su dobre, nakon 1. trudnoće i dojenja još mnje nego prije ako je to uopće moguće

haribo i tra super za druženje
    a rođendanska zabava nek bude za 10

dojenje ja nema pojma što je to curenje mlijeka, proizvođači jastučića mogu propasti što se mene tiće
    upala jedna sa ivanom
    bolne ragade, blisteri sve sa ivanom
    sada sve za 5, kritično je bilo prvih dva tjedna, mazala ko luda
    stijena dok mi je na pameti, dm ima u ponudi svoju kremu za bolne bradavice, ne ispire se prije podoja a košta bijednih 12 kunića za razliku od (kršitelj koda)ove i purelana koje su skoro pa 100 kuna a ništa nisu bolje od ove
    meni mm nakupovao tri,četiri tube
    sada mažem usne umjesto labelom i suhe laktove i fakat je super

moj ivan je dojio kao i wanin jure, nikad kraja, svako malo i dugotrajno, a luce po 5 minuta i to je to za sljedećih tri sata što se gladi tiće, između joj ponudim ako ide spavati ali ako nervozi, ali onu istu, mijenjam cicu svaka dva i pol tri sata, i ja nekada pojma nemam koja je na redu
    kad s euspostavi ponuda-potražnja meni obje izgledaju jednako prazno ali to je normalno, prepunjene su samo na početku dojenja ili ako iz nekog razloga beba nije dugo dojila
    stijena... pišeš...pamtiš??

ako bude problema a sos telefon ne radi imaš moj brojček

i ja igrala rukomet, niš preozbiljno ali dosta dugo, imam listove kao nogometaš, no tu ima i genetike

mm i ja oboje niski, ja 163, on 170
    još je ivan super visok...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

yas, jel ima kakav tip&trick za bebe koje umjesto da cicaju - grizu, grebu i tuku :/ , bojim se ako to i ovaj put doživim - nema nam spasa.....ko što već rekoh kad ga je patronažna (neka kao prodojeća kojoj je svaka druga bila: morate vježbati dojenje - ko navijena ) vidjela, samo je slijegnula ramenima i naravno rekla: mooooooooooooorateeeeeeeeeeee vjeeeeee.................

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

zaboravih, kod nas još uvijek pali skretanje pažnje
    npr već par dana za redom ivan ne bi želio ići u vrtić, ali ne zato što ne voli biti tamo nego bi se on igrao sa svojim igračkama
    a ujutro baš i nema puno vremena
    (čim dođe tamo sve je 5)
    pa onda malo cendra ili viče
    a ja mu kažem neka lijepo sparkira sve autiće kod seke u kinder jer će mu ih ona čuvati dok se ne vrati

i u trenu je zaboravio da ne želi ići, sparkira autiće i odlazi u hodnik obući se, ili ga zapričam što ćemo raditi kad se vrati

večeras ga zajedno sa mojim bracom vodim na predstavu u knjižnicu
    a lu će čuvati moja mama
    baš se veselim!
    ivan je super reagirao na lutkarsku predstavu u Intersparu

i moram se malo nahvaliti kako sam bila vrijedna i spravila mljac ručak

pastrve na naglo, puno povrća na lešo, (krumpiriće i zelenu salatu to je za mm-a koji je preizbirljiv)
    i savijaču od višanja

sutra spremam savijaču od šampinjona i pancete, (ivan će papati juhicu, kuhano meso i povrće)

stijena daj malo opiši kako je to bilo sa dojenjem?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam Kalu s godinu prestala dojiti zbog rana od ugriza, ali to su bile žive rane oko bradavica. kad bi ona povukla mljeko odmah bi krenula i krv.
    malac sad voli gricnuti, ali sam mu par puta ozbiljno rekla NE i pokrila i više je nije dobio, nego tek kasnije i od tad ne gricka ( savjet tu sa foruma ), al primi pa nateže, moji kad ga gledaju rikavaju od smjeha, a MM veli pa još su ti i male šta ima radi
    Yas je da baš vampirčić, netreba njoj umanjenica u takvim situacijama
    i da Kala je imala naviku šakicom lupati po ciki dok je dojila, a to je MM oduševljavala i svaki put bi joj reko: "udri po šanku!"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •