Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 139 od 139

Tema: ZPB 2005., 40. dio

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tetamaja6 ma kakvi jedna ja sretna ak prođem s 2. ma i ja sam si to pomislila već preko nekoliko puta i onda bi ona baš tu noć popila jednu i pred jutro drugu i ne cijelu, ma razgovarala sam i s pedijatrom, al otkad je počela s vodom tj. od 6 mj odmah je počela s ogromnim količinama, a godinu dana sam ju dojila svakih sat, sat i pol tako da žemska ti regulira liniju s vodom
    Nina ja sam ti isto luda s balonima, za prvi je imala svih mogućih boja čak sam i po dvorištu ih postavljala, a one male vodene napuhala i pobacala po podu. najlonske stoljnjake s princezom i takve plastične čaše i tanjuriće za klince da su u pasentu
    za drugi su bili u paru vezani i zaljepljeni po cijeloj kući
    a pošto smo krstitkama ubacili i Kalin drugi onda su bili u restaču samo rozi i plavi po plafonu i po podu.
    a svi baloni ostaju dok se ne ispušu.
    Trak uživajte !!!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Nina ja sam ti isto luda s balonima, za prvi je imala svih mogućih boja čak sam i po dvorištu ih postavljala, a one male vodene napuhala i pobacala po podu. najlonske stoljnjake s princezom i takve plastične čaše i tanjuriće za klince da su u pasentu
    za drugi su bili u paru vezani i zaljepljeni po cijeloj kući
    a pošto smo krstitkama ubacili i Kalin drugi onda su bili u restaču samo rozi i plavi po plafonu i po podu.
    a svi baloni ostaju dok se ne ispušu.
    mi smo imali tom&jerry čaše,tanjuriče i salvete(to je bilo postavljeno samo za klince) da je bilo i stoljnjaka uzela bi ovak je bil samo plavi papirnati i po njemu šareni konfeti,šareni kišobrani po kolačima,kapice,pištaljke,veliki transparent HAPPY BIRTHDAY,baloni u kuči i na dvorištu...da nezaboravim pozivnice koje smo djelili tjednima prije fešte
    u našoj blizini nalazi se dučan Sve i svašta največi izbor slavljeničkog asortimana uzmem sve što treba i netreba
    vodene balone nisam probala

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

obožavam Sve i svašta dučan, ima ga i on line. si vidjela?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vidjela sam, a šta tek imaš za vidjeti kad uđeš u njega :shock:

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    vidjela sam, a šta tek imaš za vidjeti kad uđeš u njega :shock:
    joj ja se raspametila tamo.
    tamo sam nakupovala hrpu mali kale od hostije za Kalin prvi rođendan i jednu veliku od šećera.
    a najbolja je bila žena u dučanu kak se šokirala jer sam ja počela plakati od sreće jer sam našla kale za tortu, dok sam ja njoj objasnila da je to od sreće , ova se izbezumila.
    a dobro mene je cijelu prvu godinu prelo na od u nju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ću samo !

Ovo je too much for me

Sve prošlo super,sretno dijete i krepana majka

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ja ću samo !

Ovo je too much for me

Sve prošlo super,sretno dijete i krepana majka
    neka neka lako za tebe , ljubi Rokića.
    sutra molim iscrpno izvješće i narafski sličke

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

trak, odmori se, zaslužila si! Ljubi Roka!

Paulita, malo sam škicala slikice. Djeca su preslatka! Lovro je veliki dečko, a Leda prava mala zavodnica s svojim širokim osmjehom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Trak, normalno je da si krepana! Sada čekamo slike

Jeluška, thanks.

mial, uvijek ti zaboravim reć da mi je Kala super ime, a i najdraže cvijeće. Vjenčani buket mi je bio od kala

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutru. Evo izvještaja od jučer:

Party je bio super :D svi sretni i zadovoljni,Roko je bio sav važan . Obukla sam mu košulju i malu kravatu i šepurio se cijelo vrijeme !! Bilo je četiri trogodišnjaka,dvije veće cure od 6 i 11 godina koje su ih zabavljale i beba od 5 mj. za koju nismo ni znali. Dečki su se par puta potukli i to samo zato što je bio onaj malac o kojem sam vam već pričala . Da njega nije bilo,bilo bi baš mirno. Ovako je on sve napadao fizički pa se ostatak ekipe branio. Roko je dobio odmah na početku jedan zanimljivi vlak,pa je prvih sat vremena proveo u predsoblju da ga nitko ne ometa dok sve ne prouči. Jedino mi je bio smiješan jer je oko 8 rekao da bi on išao spavati... ...valjda mu je u trenutku bilo previše buke i vriske,ali ga je brzo prošlo. Plesali su,pjevali,valjali se po podu....Ali mu je fakat najljepše iznenađenje bila torta! Bio je u šoku kad mu je tata dofurao tortu vlak koja je dugačka oko metar,jako je bila lijepa i fina! Čim je ugasio svijećice,zagrizao je komad lokomotive
    Gosti su otišli malo poslije 9 i sve u svemu,super je bilo!
    Klopa je bila odlična,i sve se skoro pojelo. Nemam pojma što ću danas za drugu turu gostiju kojih je ipak manje!
    Dobio je uglavnom odjeću,majice,košulje,piđamu,donje rublje i nešto igračaka!
    MM nije zadovoljan sa fotkama kaže da ih je bilo nemoguće stalno vijati i preskakati preko njih,tako da nije puno fotkao ali bit će nešto ipak! Samo nemojte očekivati brzo jer znate da nam brzina baš nije vrlina
    Eto toliko....danas slijedi nastavak fešte,a sutra je za rodbinu rezervirano popodne i to kod sveki tako da nemamo još puno posla!
    Ja sam se uspjela napokon naspavati,a Roko još spava jer je zaspao oko 11 !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Paulita hvala !
    Trak dobar je Roko ! to je ko onaj vic kad se muž i žena nisu mogli rješiti gostiju pa veli muž ženi, već dobrano pop***, :" ajmo mi ženo spavati možda bi gosti išli kući! "
    daj ti reci stričeku Traktoru da ne zeza sa slikama, pa nismo mi zahtjevna publika.
    sad skupljaj energiju za drugu turu

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

trak Roko je super možda da si nahranila dijete prije fešte sretno danas opet

mial došlo mi je sto puta da se poslužim vicom...doooobar

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trak dobar je Roko ! to je ko onaj vic kad se muž i žena nisu mogli rješiti gostiju pa veli muž ženi, već dobrano pop***, :" ajmo mi ženo spavati možda bi gosti išli kući! "
    da,da....to je otprilike bilo to!

U biti sam super zadovoljna kako je sve prošlo. Atmosfera je bila super jer su djeca baš uživala,a to je i smisao rođendana. A sad...ko meni kriv što nemam tetu čistilicu !
    Mial-kaže mm da će biti slike do Uskrsa sigurno
    A ja se nadam da će biti za koji dan jer sad fakat ne stignemo!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Drage cure moje,vise vas ne stignem ni pratiti.
    Nemam bas nekog vremena,pa nis ne pohvatam,nije mi jasno sta to ti Trak partijas,a jos nije 18.? :?
    Mi smo za sad dobro,isli smo juce u Sarajevo,malo se izluftat,Ajni sam kupila prekrasnu zimsku haljinicu,i sad je macka i ne skida,zaspala je u njoj .
    I da pocastili smo se sa belgijskom cokoladom,u Merkatoru imaju svoj stand :D .
    Inace,snijeg nam je opet pao i prehladno je.
    Mi isto poceli s nekim usmenim pripremama za rodjendan jer kod nas se svi saberu isti dan i bude nas cca 30 komada.
    Ajnin rodjendan pada na radni dan,pa sam zicala kolegicu da se mijenjamo,i da ja radim za 1.maj ,nemam drugog izlaza.
    Velika vam pusa od nas i do neki slijedeci put

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    Drage cure moje,vise vas ne stignem ni pratiti.
    Nemam bas nekog vremena,pa nis ne pohvatam,nije mi jasno sta to ti Trak partijas,a jos nije 18.? :?
    Aaaaaaaaaa baš mi je žao što ne stigneš
    Slavili smo jučer ,i danas ćemo jer nema smisla sutra tj. ponedjeljkom!

Ljubi Ajnu i čuvajte se!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

tra potpuno te razumijem

mi ćemo ove godine klince u igraonicu
    a doma samo jedan dan bake, dede, tete... i kumovi

i ja se umorim jako ali meni je najgori nedostatak prostora, da imam veliki prostor ne bi uopće bilo problema
    stisneš i odradiš...ali ovako, i još beba
    a kad se sjetim lucijinog 1. ročkasa već mi je muka

a moramo još i krstitke izorganizirati...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mial-kaže mm da će biti slike do Uskrsa sigurno
    :shock:
    joj ja nisam pametna šta ću sa rođendanima. zašto? meni su vam se većina zamjerila za krstitke, pozvali smo oko 45 ljudi , jedva nas je bilo 18 , a niko se nije javio da neće doći a sve bilo u restoranu s tim da sam još dodatno imala janjca, hrpa kolača, oni koji su bili dobili su torte i kolača za cijeli tjedan i ručka brat batu za 2 dana. došli moji iz Splita, Like, a MM-ovi samo buraz i šogorica i 2 curke. snekima sam raskrstila za sve vjeke vjekova što bi moja baba rekla .

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure pomagajte!!!! :shock: :shock: :shock:
    jel neka beba imala skok u razvoju sa 4.5 mj. znam za onaj u 3 mj. koji je prošao bez problema,ali sada... :?
    od sinoć,mislim da nije prestala sikiti,gotova sam,niti jedem,niti spavam
    Ivano me pitao danas,zašto viskica takooo puno jede (tako ju on zove)recite da je to o.k,mislim znam da si samo navlači,ali ja već ludim,
    malo podrške

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ajme mial, ne javiti da neće doći..... pa to je i više nego bezobrazno. Neka si ti s takvima raskrstila. I nemoj ih zvat za rođendan. Tko ih šiša.

tetamaja, možda joj idu zubići? ~~~~~~~~~~~~ da što prije navuče mlijeko

trak, Roko je zakon!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo da čirnem i virnem...
    za Rokov rođ :D
    Mial nek si im dala što ih ide
    Tetamaja~~~~~~~~~~za uspješno dojenje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Preživjela sam i ovo 8)

I sad mogu u invalidsku mirovinu
    Dakle...danas mi je bilo gore nego jučer,a manje ljudi! Valjda mi je dosta slavlja opet buka,cika,vriska

Nemam snage za daljnje pisanje....svima puse i laku noć!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D :D :D
    SRETAN ROĐOS ROKO!!!

čestitke Rokiću

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

SRETAN RODJENDAN VELIKOM DECKU

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dragi Roko,

sretan rođendan ti žele curke iz Broda!!!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    stjenada te utješim biti ce još gorih situacija,cim budeš rodila!

Ivanu jako smeta kad dojim Elu,i ako smo sami, redovito provocira!na početku dok su podoji trajali dugo,znao je sjedi u fotelji(ja na trosjedu)i pali neku igračkicu koja posebno iritirajuće zvuči,i namjerno!ja prvo taktiziram,molim,prijetim,ali ništa ne poduzimam jer dojim!nakom što je frajer skonto da se ja ne dizem svaki puta sve gore :shock: ,a onda cure moje, kad sam pop... i digla se,mali se zaljepio za fotelju i :shock: ,a ja dreku na njega.(ne noš se kontrolirat,HORMONI),i samo napravim sra....
    der se on,dere se ona,derem sa ja!

mialnadam se da me razumiješ,stjenati ćeš uskoro!
    poanta price sve su to hormoni i kod nas i kod njih!preživjet ćemo!
    zato sam jaaaaaaaaaaako sretna što moje dijete ipak ide u vrtić , a bit će koju godinicu stariji (ako ne i pametniji)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ustvari...ja sam u nekakvom čudnom filingu... :/ ...uopće ne znam šta mi se događa,iskreno! Došla sam u fazu da me boli đon sa sve oko mene (osim Roka ofkors ) i tako se i ponašam i što je najgore-super mi je!
    Jel mi treba psihijatar
    Kao da me pucaju hormoni,samo ne znam koji.... :?
    I ja isto već duže vrijeme (znači nema veze s ovim SAD hormonima), kad mi se ne da - ne da mi se. Ustvari , kad vidim da bih sve trenutke kad sam doma mogla samo čistiti i prati, stvarno imam filing da sam rob te kuće i da više služim ja njoj , nego ona meni.........tak da si nekak rasporedim da ono što bih trebala napraviti svaki tjedan odgulim svaka recimo dva, tak da se onda vidi i veća razlika kad konačno očistim
    boravak mi je konstantno nahrpan igračkama jer patrik jednostavno ne može vidjeti spremljene igračke. negdje sam pročitala da je spremanje igračaka dok je dijete doma isto kao i čišćenje snijega dok još pada , tak da vođena time, popikavam se na igračke konstantno.

Da neki dan patrik nije poludio za špricanjem tekućine za stakla (po svukud), ne bih oprala staklene površine u kući bar još do uskrsa.........utoliko mi recimo ipak pomaže .
    Ovaj vikend nisam po kući radila baš ništa, baš sam se samo odmarala, bila kod frizera, na viksi (šogor slavio rođendan), i tako me baš boli džon za to što jutros djetetu nisam imala što obući za vrtić jer mi jedno bar 3 mašine veša nisu speglane. Prošli vikend sam odnijela mami na peglanje jer svaki vikend provesti par sati peglajući, to mi je već više nego hororistično!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Samo da se javim i kažem
    [b]SRETAN ROĐENDAN ROKO!!![/b]

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ROKO SRETAN ROĐENDAN :D :D :D

Paulitahvala na ~~~ izgleda da pali,noćas još katastrofa,ali jutros....probudila se Pamela.A i samo da kažem da ja još nisam spremna za rat sa zubima neka me još koji mjesec ostave na miru,a i moje zlato!

Stjena ti PEGLAŠ!!!! zaboravih da i to moram

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Samo da se javim i kažem
    [b]SRETAN ROĐENDAN ROKO!!![/b]
    Sorry Modesty jučer ti ne stigoh odgovorit na sms - uglavnom, naravno da MM nije kupio DVD (već bih ti javila da je). Boba graditelja gledamo na super rtl jutro kad stignemo jer je u pol 9 (danas npr. jesm pa smo u vrtić stigli u pol 10 ), teta mu je kupila slikovnicu Bobov alat s kojom spava , a DVD smo mu kupili životinjska farma, pa mu je sad to zanimljivo. Ako bude kakvog pomaka - javim ti!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tetamaja6 mi smo sa nacicavanjem na ti, nevezano za nikakve skokoce. s Kalom su mi bradavice bile cijeli dojlački staž ful osjetljive i bolne. ima i Kiar tih faza , ali puno manje, a nema ni posljedica. ~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe
    Stijena ja se više ni ne trudim peglati nego prema potrebi. imam jednu praznu sobu koju zovem vešeraj i tamo razvrstavam opranu robu tako da se možemo snaći, ma kud još i to.

izašao nam i 3 zubić. prvi gore :D , ovaj put bez ikakvih najava :D

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ROKO SRETAN ROĐENDAN!!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I od nas... Sretan rođendan, Roko!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala drage moje !

Slavljenik je presretan jutros jer je dobio još jedan poklon

Danas traži full pažnju pa sam vas došla samo pozdraviti

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ROKO SRETAN 3. ROĐENDAN

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam preporođena od petka kad me je doc svu isprepipao i očito nešto narihtao tak da me od petka više uopće ne bole križa, danas ću ga nazvati da mu zahvalim - toliko sam u deliriju radi toga . daj zamisli da se jednog jutra probudiš i više te ništa ne boli i uopće se ne sjetiš da si trudan............ma zaaaaaaaaaaakoooooooooooon, ako niste primijetile više uopće nisam cendrava i sad mogu podnijeti i gladovanje i prežderavanje i sve ostalo sa smješkom. Ono je bilo pregrozno iskustvo - ne ponovilo se!

S obzirom da tek sljedeći mjesec namjeravam do graza, a sad bi bar ubola neke trudničke traperice, namjeravala sam bar do zare da vidim što tamo ima, al mi nije baš usput.........zagrepčanke (friške mame), gdje se to kod nas otvorio prenatal i gdje bi još eventulano pogledala (po mogućnosti na istočnoj strani) 8) trudničku robu. Yaaaaaaaaaaaas!!!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    i gdje bi još eventulano pogledala (po mogućnosti na istočnoj strani) 8) trudničku robu. Yaaaaaaaaaaaas!!!!!!
    iako nisam zagrepčanka, a u Benettonu, sad je (bilo) veeeeliko sniženje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    i gdje bi još eventulano pogledala (po mogućnosti na istočnoj strani) 8) trudničku robu. Yaaaaaaaaaaaas!!!!!!
    iako nisam zagrepčanka, a u Benettonu, sad je (bilo) veeeeliko sniženje.
    da, i to mi je palo na pamet iako prije 3 godine nisam ništa mogla naći, a i u zagrebu je trudnički benetton isto samo u ilici?!?!?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

izašao nam i 3 zubić. prvi gore :D , ovaj put bez ikakvih najava :D

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

WANA jesi bila u vrtiću?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123