Već vas neko vrijeme čitam, ali nisam uopće pisala jer mi se sve nekako činilo da ste već sve rekleJedino što sam mogla je pročitati nešta novo, nešta naučiti....
Ali sam evo danas napisala par postova i pomislila da nije kulturno od mene da se onda i ne predstavim![]()
Dakle, zovem se Nina, relativno sam mlada dušai ovo u trbuhu je moja prva bebica
![]()
Trudna sam 33 tjedna i svjesna sam da se susret sa mojim malim anđelom polako bliži![]()
A zašto ovo heroina u naslovu? Zato što ju je tako nazvala jedna divna doktoricaNaime, moja je curica postala heroinom jer ni u maminom trbuhu nije imala potpuni mir....u 6.mjesecu trudnoće smo zajedno prošle operaciju tumora na jajniku, 2 tjedna bolnice i ne tako lak oporavak....nakon čega se moje maleno nastavilo normalno razvijati i boriti za svoj maleni život
Sada MM i ja samo čekamo dan da je napokon primimo u svoje naručje i da se posljednji put okrenemo svemu što smo prošli i kažemo samo "Vrijedilo je".... jer mala heroina tada postaje mala princeza kojoj više ništa ne smije faliti![]()