-
prijave u bolnicu prije poroda?
drage moje da li netko zna kakva je procedura prije poroda oko prijave u bolnicu tj. kada odlučim u kojoj bolnici želim roditi da li i koliko ranije moram ići najaviti se u bolnicu,obavit pregled i sl.konkretno me zanima zagreb( željela bi roditi u vinogradskoj)!!!
unaprijed hvala za sve info
-
Ja ne spadam pod Merkur, ali ipak sam odlučila tamo roditi pa sam lijepo s uputnicom od soc.ginića došla u Merkurovu trudničku ambulantu u 36. tjednu i tamo su mi rekli da je to sasvim OK. Idem opet idući tjedan, bit ću na početku 38. tjedna, klasičan pregled + CTG (a možda i UZV, ne znam još). Jedino što me doktorica uputila da svakako prekontroliram kompletnu krvnu sliku i urinokulturu pa da joj dođem s tim nalazima. Mislim da prije 36. tjedna nema potrebe dolaziti u bolnicu u kojoj misliš roditi. Al možda neka od cura s foruma zna kak je to u Vinogradskoj. Pozdrav od mene!
-
-
hvala cure puno,ja sam čula da se znaju ljutit ako samo baneš pa bi zato prije ipak otišla ,nije mi problem,a i prva je trudnoća da vidim malo gdje to idem
)))
-
Ne brini, neće se niko ljutit.
Ja sam također rodila u vinogradskoj iako nisam spadala po mjestu stanovanja.
Moj ginekolog mi je sam rekao da se odlučim za rodilište i da idem tamo na kontrolu i sve pretrage koje budu bile potrebne prije no što rodim.
Tako da slobodno tražiš svog ginekologa za uputnicu za pregled i javi se u trudničku ambulantu u vinogradskoj.
Ako se dobro sjećam, primaju do 11 ujutro, do 13h su svi gotovi.
Nije potrebno naručivati se, samo dođeš i čekaš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma