Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: prijave u bolnicu prije poroda?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno prijave u bolnicu prije poroda?

drage moje da li netko zna kakva je procedura prije poroda oko prijave u bolnicu tj. kada odlučim u kojoj bolnici želim roditi da li i koliko ranije moram ići najaviti se u bolnicu,obavit pregled i sl.konkretno me zanima zagreb( željela bi roditi u vinogradskoj)!!!
    unaprijed hvala za sve info

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ne spadam pod Merkur, ali ipak sam odlučila tamo roditi pa sam lijepo s uputnicom od soc.ginića došla u Merkurovu trudničku ambulantu u 36. tjednu i tamo su mi rekli da je to sasvim OK. Idem opet idući tjedan, bit ću na početku 38. tjedna, klasičan pregled + CTG (a možda i UZV, ne znam još). Jedino što me doktorica uputila da svakako prekontroliram kompletnu krvnu sliku i urinokulturu pa da joj dođem s tim nalazima. Mislim da prije 36. tjedna nema potrebe dolaziti u bolnicu u kojoj misliš roditi. Al možda neka od cura s foruma zna kak je to u Vinogradskoj. Pozdrav od mene!

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja spadam u Petrovu i išla sam roditi u Vinogradsku i prvi put, a idem i sad
    u 38.tjednu otišla sam na prvi pregled, naručena za dva tjedna i u međuvremenu rodila
    i ovaj put tako...samo što beba ovaj put još neće van
    inače, nije uopće potrebno ići na nikakve najave...možeš doći samo roditi tamo, danas mi je sestra u trudničkoj ambulanti rekla da, naravno, nikoga ne vraćaju

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala cure puno,ja sam čula da se znaju ljutit ako samo baneš pa bi zato prije ipak otišla ,nije mi problem,a i prva je trudnoća da vidim malo gdje to idem)))

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne brini, neće se niko ljutit.
    Ja sam također rodila u vinogradskoj iako nisam spadala po mjestu stanovanja.
    Moj ginekolog mi je sam rekao da se odlučim za rodilište i da idem tamo na kontrolu i sve pretrage koje budu bile potrebne prije no što rodim.
    Tako da slobodno tražiš svog ginekologa za uputnicu za pregled i javi se u trudničku ambulantu u vinogradskoj.
    Ako se dobro sjećam, primaju do 11 ujutro, do 13h su svi gotovi.
    Nije potrebno naručivati se, samo dođeš i čekaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •