Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: "ti nisi moja mama, i neću te slušati!!!"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dodirko, meni se čini da sva djeca (posvojena, rođena) na sličan način znaju iskazivati svoju ljutnju na neku zabranu ("ne volim te" dok su mali - čula, sigurno to govori i 99% djece svojim roditeljima), a kasnije nošenje s pubertitemo i s identitetom ("nemoguće je da su mi ovo starci" - izrazito se sjećam da sam ovo mislila, da je nemoguće da sam njihov izdanak, pa ja sam tako "produhovljena" i "pametna" i "duboka" i "emancipirana" ili što već, i to vjerojatno promišlja 99% djece), samo što to možda ima veću težinu u različitim roditeljskim ušima (drugačije se "čuje"). Mislim da se tu ne radi o neprihvaćanju roditelja od strane djece.

Malo je off topic, ali evo Dodirko, dobra ti je ideja, ako razmatrate posvajanje, priključit se radionicama koje organizira Grad Zagreb, besplatne su, treba na njih čekati, nisu "einsteinovske", u smislu da ćeš tamo čuti nešto što nikad nisi, ali su UŽASNO korisne (barem je to bilo naše iskustvo), zbog:

- sistematičnog prikaza nekakvih općih roditeljskih stvari versus specifičnih baš za posvajanje;

ali, po meni totalno još bitnijeg:

- networkinga sa stvarnim potencijalnim i ostvarenim posvojiteljima i intimnije komunikacije u real lifeu di donekle spadaju "političke korektnosti" i oprezno forumsko komuniciranje i dobija se milijun puta bolji dojam i odgovori na neka svoja pitanja.

To je jedno bliže iskustvo i od iščitavanja pdf-a posvajanje, i od iščitavanja knjiga i od takvih stvari.

Sretno!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.05.2011. at 15:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •