I kakva su iskustva s tom AS?
I kakva su iskustva s tom AS?
Mi imamo evolvu 123.
Za sada sam zadovoljna načinom upotrebe. Super se da fiksirati, remenčići se jednostavno zategnu oko ramena.
Meni se svidjelo kaj se da širiti bočno i u visinu.
Iako nema više položaja, nama to ne smeta jer nam je to rezervna sjedalica u bakinom autu pa s njom ne idemo na neka duga putovanja gdje bi nam više položaja bilo od koristi.
Jedino,al ono najvažnije, je kaj nisam baš mogla naći crash testove i ocjene.
Imaš li ti možda kakav link?
dobila je kružić, znači neku srednju ocijenu
http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...ePageID=147767
Evo, Tea je uletjelabubimira prvotno napisa
I ja razmisljam o njoj kao o rezervnoj, malo sam ju danas odmjeravala.
Na posebnoj sam temi pisala i pitala Prelazak u sjedalicu iz grupe I i problem sa dugackom kopcom kako rijesiti problem nekompatibilnih AS i automobila, a u ducanu gdje sam kupovala nasu novu AS rekli su mi da ova Evolva moze u skoro svaki auto.
Hvala za info.
Interesantno!
Kažu da ima manje nedostatke kod sigurnosti, pa navode da se neda baš dobro fiksirati sa remenom od auta.
A ja baš imam drugačije iskustvo. Mi smo našu stavili u twingo (ovo je jedna od rijetkih sjedalica koja u njega stane) i tako se da fenomenalno fiksirati da nisam mogla vjerovati. Imam osjećaj da puno, puno bolje sjeda ona tu nego tobica u našem autu.
http://www.adac.de/Tests/Kindersiche...ePageID=148555
bubimira, jel imate vi problema s krutim pojasevima Britax Evolve? Mi smo ju kupili prije tjedan dan i ja sam zadovoljna, sli Tin se stalno buni da ga pojasevi žuljaju. I stvarno su dosta debeli i kruti, nekako mu stisnu vrat :?
Hm.
Pa ta sjedalica je u autu moje mame. I nije mi nikad rekla da se V bunila na remene.
:/
Jeste li onj dio za glavu postavili na odgovarajuću visinu? Moždaga zbog toga žuljaju remeni? Mislim neznam... Ovo sad bubam napamet
stara tema al da ne otvaram novu...
netko sigurno ima...pa ako moze koja dobra dusa izmjeriti mi kolika je duljina od sjedista di ide guza do najvise tocke remenja u 5 tocaka...
plizzz