Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 102

Tema: On-line kupovanje špecaraja

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne nalazim link na termine dostave, moze pomoc

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad odabereš sve artikle prije završetka kupovine imaš termine dostave. Ne možeš ih vidjeti 'samo ovako'.

Meso se može naručiti on-line i od Konzuma i od Merkatora, kao i voće i povrće i stvarno se trude da stave dobru robu, a mesu rok trajanja bude okej (znači nije ono: rok trajanja danas).

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

aha
    a ja trazim termine

e i to mi je bitno s rokom trajanja i da mi ne stave polutrulo voce i povrce. No za sad planiram povrce narucivat od Severa, Konzum mi je za druge stvari

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Da se priključim.. otkako sam na mirovanju, konzum on-line me doslovno spašava već par mjeseci. Iz udobnog kauča odaberem što želim, odmah vidim koliko košta kad nešto stavim u košaricu (a ne da se neugodno iznenadim na blagajni..), dostavu obično upecam slijedeći dan ujutro, simpatičan dostavljač mi u kartonskim kutijama sve dofura u kuhinju, platim karticom, sve pet.

Jedino.. voljela bih da naručivanje vremenski kraće traje (neko vrijeme treba da se učita stranica, nije strašno, ali za svaki artikl tih par sekundi ispočetka), a i u početku se nisam baš snalazila di je što.

Također, malo me brine ovo pitanje cijena. Npr uspoređivala sam proizvode iz konzuma (ipak i mene srce vuče prema "kupujmo hrvatsko") i mercatora, kad sam zbrojila, m je bio par kuna jeftiniji (kako koji proizvod, ali npr paket mlijeka bude čak 10 tak ili više kn jeftiniji - općenito Dukatovi proizvodi su jeftiniji u m nego u k). Ali brine me i to što mi se čini da su možda cijene iz online konzuma sličnije onima iz običnog konzuma, a ne kao one iz super konzuma (ili to samo ja brijem da postoje razlike u cijenama između njihovih malih i velikih dučana). Jel još netko uspoređivao cijene?

Dalje, konzum mi se više sviđa jer za većinu proizvoda ima slikice pa možeš prepoznati što želiš, a u mercatoru nema uopće slikica (što zna biti bitno, npr ja sam jednom prilikom naručila ledo panirani pire krumpir umjesto njoka, jer se nisam mogla sjetiti kako se to zove, a nije bilo fotke).

A od ostalih bisera najbolji mi je bio onaj kad sam naručila tri komada putra, ali kad je došao sam skužila da sam fulala veličinu - dobila sam tri ona mala putna, umjesto onih normalnih od 250g (tad sam naučila koliko grama ima normalni putar 8) )

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Još sam zaboravila dodati jedan +, u konzumu online sam otkrila trik da napuniš košaricu s artiklima iz neke od prošlih narudžbi, a kako većinom uvijek isto kupim, ova mogućnost mi ušpara energiju i razmišljanje..

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala Paci!

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

aqua i u mercatoru možeš napuniti s prethodnom naruđbom, ja isključivo tako i kupujem i budem gotova za 10 minuta maksimalno. s tim da se kod njih automatski refresha košarica, ne traje kao kod konzuma, a što se tiče slikica baš svaki proizvod ima slikicu, ali ga moraš kliknuti da ju vidiš - to sam i ja skužila tek kad mi je dostavljač ( ) rekao - nakon što sam naručila 12 boca gazirane vode umjesto negazirane :shock: , ali mi je bez problema to odbio od računa, vratio u dućan i sutradan dostavio pravu - to mislim da u stvarnom dućanu ne bih baš tako jednostavno doživjela.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se u svemu slazem s paci i anci
    a za slikice kod mercatora sam i ja tek neki dan skuzila gdje su.

meni je zgodna i opcija sa spremanjem narudzbe - kad se sjetim da mi nesto treba, odem i poklikam, spremim (umjesto da zapisujem na ceduljice).

i da, mi smo na 3. katu bez lifta. puno je zgodnije kad dostavljac sve dotegli, nego kad moramo mi.

impulsivnu potrosnju puno lakse kontroliram pred ekranom, nego pred policama, to mi je isto veliki plus.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam se registrirala u mercatoru prije dva mjeseca ali nisam još obavila ni jendu kupnju. u petak sam išla sa P u mercator po špeceraj i to mi je bilo zadnji put.

- guranje punih kolica uz trbuh koji izgleda kao da sam progutala lubenicu nije nimalo praktično.
    - vaditi to sve van na traku, pa slagati u vrećice, pa ponovo u košaru, pa onda opet sve u auto......
    - pa sve to onda iz auta izvaditi van i odnijeti u kuću....

uglavnom toliko sam se umorila, nateglila, a obzirom da mi je doc zabranio takve aktivnosti poslje sam se lupala u glavu, i rekla više nema šanse.
    sva sreća pa mi je P dobra ko anđeo po dućanima, i gušta kad može ona stvari stavljati u kolica i vaditi van... i sva sreća da dijete ništa ne želi.

P hoćeš čokoladu?
    mmmm Ne!
    P hoćeš čips?
    mmmm Ne!
    P hoćeš puding?
    mmmm Ne!
    A što bi htjela ljubavi?
    Piceka i grašak

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa
    P hoćeš čokoladu?
    mmmm Ne!
    P hoćeš čips?
    mmmm Ne!
    P hoćeš puding?
    mmmm Ne!
    A što bi htjela ljubavi?
    Piceka i grašak

a zlato malo

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je zgodna i opcija sa spremanjem narudzbe - kad se sjetim da mi nesto treba, odem i poklikam, spremim (umjesto da zapisujem na ceduljice).
    to sam tek jučer skužila, ali već par puta iskoristila

tek sam sad skužila ovaj topik, ja sam obožavateljica online špeceraja već godinu dana. a bogme i toliko dugo nisam bila u nekom velikom oflajn šopingu
    kako volim kad mi netko drugi do špajze donese karton mlijeka, 5 litri ulja, 6 litri soka i 6 litri mineralne :D

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja živim na brdu gdje smo svi unutar svojih živica ko unutar bedema i socijalni je život u najmanju ruku loš. Nemamo igrališta u kvartu (obećavaju da će bit), nemamo kafića, ništa - kuće, zemlja, živice, urbane vile...

E, i onda oni koji prodaju krumpir po ulicama i viču krumpira luka zelja, i dostavljači su za mene i mog sina dobrodošlo društvo. Moj ih sin više voli vidit i dočekat u kući nego kruha jest. Na časnu riječ. Odmah ispriča i što je njemu mama naručila, i gdje što stoji, i kako striček ima kamion i tak. Divota.

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Živio on line špeceraj :D

Kad se samo sjetim: radi do 17 sati, pa onda trči u Merkator gdje se sjati cca 5.000 zaposlenika iz okolnih poslovnih zgrada po istom poslu.

Ili se dosjetim jadu, pa čekam subotu ili nedjelju (a pametnih ko ja još cca 10.000 ljudi, grrrrr)

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eto samo da pohvalim mercator samo tako kupujem i ne pada mi na pamet ići po dućanima.
    Počela sam kao konzum fan ali su me razočarali, nema svega pa kasne pa su neljubazni... zato mercator... i povrće i voće im je bolje od konzum, mislim ne uvaljuju ti ništa.
    Eto samo mali osvrt...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

misli da ste riješile moju nedoumicu - mislim da ću se i ja iskušati u online kupovini
    nedavno sam počella raditi nakon porodiljskog i shvatila koliko uz posao, dvoje djece, kućne obveze NIŠTA ne stignem
    ovo je velika ušteda vremena
    a mercator mi je nahvalila i moja prijateljica koja već dugo kupuje online

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja već neko vrijeme razmišljam o ovakvom načinu kupovine. Mi jednom tjedno obavljamo kupnju špeceraja (to sam donedavno uvijek ja obavljala) i to nam sigurno odnese nekoliko sati - dok dođeš, kupiš, platiš, doneseš doma - totalna gnjavaža. Ali u zadnjih nekoliko tjedana četvrtkom ili petkom poslijepodne otprašim MM-a i Ivana u Konzum i imam par sati mira . Ivan uživa, obožava se voziti u onim kolicima, a MM se ne buni. Sad mi je žao što se toga ranije nisam sjetila. Tako da će on-line kupovina još malo pričekati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Na poslu narucujem od Konzuma (uglavnom sokove, kavu, vodu, sredstva za ciscenje...) ali za doma ne bi...Nekako mi to nije to...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prijavljujem se kao jos jedan zadovoljan korisnik mercatorove on-line kupovine. To mi je otkrice u zadnjih par mjeseci ustedilo vremena i zivaca jer inace nisam neki ljubitelj speceraja po shoping centrima. Kupujemo tamo sve osim povrca i voca, za to ipak imamo Kvatric vikendom (+ parkic i kavica).

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Prijavljujem se kao jos jedan zadovoljan korisnik mercatorove on-line kupovine. To mi je otkrice u zadnjih par mjeseci ustedilo vremena i zivaca jer inace nisam neki ljubitelj speceraja po shoping centrima. Kupujemo tamo sve osim povrca i voca, za to ipak imamo Kvatric vikendom (+ parkic i kavica).
    ovako će to nekako biti i kod mene. do sad smo MM i ja obavezno subotom išli na plac po svježe voće i povrće, i meso, pa onda na kavu. sve ostalo smo kupovali u mercatoru, i gužvali se i živcirali.

na placu kupujem voće i povrće jer živim u kvartu gdje ima jako puno povrtlara koji svoje proizvode prodaju na placu, i volim doći tamo i pomirišati paradajz prije nego ga kupim.
    a isto tako u mesnici, dečki su super, uvijek mi daju lijepe nemasne komade, fino narežu sve...ma milina
    al ovaj vražji špeceraj i higijenske potrepštine...po to više ne idem...nema šanse..klik klik i evo ga doma

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pitanjce za iskusne šopingoličarke..

Jel se može dogovoriti termin dostave i da li se isti poštuje?
    To mi je jako važno zbog ludog radnog vremena..

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam danas po prvi puta naručila iz Mercatorove internet trgovine i super sam zadovoljna.

Termin dostave se može odabrati, i da, poštuje se.

Nisu imali med koji sam naručila pa su me zvali i nudili zamjenski proizvod, inače su sve dopremili po narudžbi; sve je bilo hladno (to me brinulo). Kupila sam i meso - pakirano, piletinu i puretinu i tu je bio OK rok trajanja. Jedni su pogriješili i donijeli obično Omegol a ne aktiv

Sve u svemu, jako sam zadovoljna, jedino ću probati naruččivati preko 500 kuna da ne platim dostavu.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer navečer odemo MM i ja u Billu u shopping, većinom po meso. I dođemo tamo, a oni nemaju pileći file. :shock: Ni jedan jedini paket pilećeg filea! :? (Plus je moja teorija da subotom navečer neće biti gužve pala u vodu. )

I tako sam poslije napravila narudžbu na Mercatorovom siteu, stiže sutra popodne i nadam se da će sve biti ok, mogla bih se itekako naviknuti na takvu kupnju.

(Mi smo još pred par godina tako naručivali, ne mogu se više sjetiti kako se zvao site, kasnije ih je preuzeo Konzum, ali smo nakon par puta odustali, jer smo dobili neku tjesteninu sa podstanarima.)

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi vec dvaput narucili od Konzuma i jako smo zadovoljni. za nas je kupovanje po velikim shoping centrima od neki dan stvar proslosti. Ovih cu dana kupovati i od Mercatora pa javim dojmove.
    Sve u svemu: velika usteda vremena i zivaca a i misica!

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi smo neki dan prvi put naručili on line i to od Mercatora, na temelju nekih preporuka ovdje navedenih ) i zato jer nam Konzum i Ante nisu baš ).
    I oduševljeni smo :D ! Frajer nam je dofurao sve u kuhinju. Nema više gubljenja sati i sati na šoping umjesto kvalitetno provedenog zajedničkog vremena s djetetom. Nema više tegljenja vrećica. Ma mrak.
    A kad se potvrdi i da time lakše kontroliramo troškove, ne kupujući stvarčice tipa "jojglevovobašjesupermoždanamnekadzatreba".
    Termin dostave su ispoštovali. Rekao nam je da im je najveća gužva subotom i da im se tada može dogoditi da kasne max. pola sata. Sve je super zapakirano, sortirano, ma mrak. Nisam tražila zamjenske artikle, a od cijele narudžbe samo jedan nam nije isporučen. Povrće i voće je svježe i dobre kvalitete, kruh također. Nemam riječi.

Živo on-line šoping :D !

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je super i to što možeš mijenjati narudžbu par puta, dok ju ne obrade. U dućanu redovito zaboravim nešto kupiti, a tu sam se naknadno sjetila da mi treba brašno, pa sam ga dodala. Pa sam vidjela da nemamo više meda, pa sam ga dodala (nisu ga doduše niti oni imali :/ ).

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Meni je super i to što možeš mijenjati narudžbu par puta, dok ju ne obrade. U dućanu redovito zaboravim nešto kupiti, a tu sam se naknadno sjetila da mi treba brašno, pa sam ga dodala. Pa sam vidjela da nemamo više meda, pa sam ga dodala (nisu ga doduše niti oni imali :/ ).
    Ajme, hvala na informaciji, taman je danas MM skužio da još nešto fali, nisam pojma imala da još mogu nešto dodati u narudžbu!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam sad napisala dugačak post i sve ošlo...

Ukratko, oduševljena sam online kupovinom u Mercatoru.

I s dostavom od 25 kn još uvijek profitiram jer i kad idem sa spiskom kupim bar 100,00 kn preko. sama sam si kriva, znam, ali eto, tako je.

drugo, moje vrijeme je meni jako dragocjeno pa i to nešto vrijedi i radije ga trošim na boravak s djecom u parku nego da ih vučem po shopping centrima

sa svime sam dosad bila jako zadovoljna, ljubazni su i profesionalni, voće i povrće je uvijek lijepo, što mi je i logično jer bi inače gubili kupce
    Meso još nisam probala kupiti

cijene su kao i u hipermarketima

Imam sreće što MM radi u Zgb pa robu dostave njemu, a on doveze doma i svi sretni i zadovoljni

Nedavno sam si dala truda i isšla uspoređivati cijene u Konzumu i Mercatoru i otada više ne kupujem u Konzumu jer su u svemu skuplji

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Nedavno sam si dala truda i isšla uspoređivati cijene u Konzumu i Mercatoru i otada više ne kupujem u Konzumu jer su u svemu skuplji
    To sam i ja primjetila - meni su naruđbe obično oko 600 kn, i za tu cifru mi je špajza s naruđbom iz Mercatora nekako popunjenija :/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da je ovo otkrice godine :D
    a jos kad se sjetim da cu tako izbjeci odvlacenje djeteta u ducane i djetetovu nervozi i ispade "kupi mi, kupi mi"

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I s dostavom od 25 kn još uvijek profitiram jer i kad idem sa spiskom kupim bar 100,00 kn preko. sama sam si kriva, znam, ali eto, tako je.

drugo, moje vrijeme je meni jako dragocjeno pa i to nešto vrijedi i radije ga trošim na boravak s djecom u parku nego da ih vučem po shopping centrima

sa svime sam dosad bila jako zadovoljna, ljubazni su i profesionalni, voće i povrće je uvijek lijepo, što mi je i logično jer bi inače gubili kupce

Imam sreće što MM radi u Zgb pa robu dostave njemu, a on doveze doma i svi sretni i zadovoljni

zar nema mercator dostavu i u samobro odnedavno?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer sam još dodala neke stvari u narudžbu nakon Miminog posta, a danas me zvao striček iz Mercatora da mi kaže da su zaprimili dvije narudžbe i pita koja je prava.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stiglo! :D Striček je zakasnio 15-ak minuta, ali ok, nije neki problem. Sve je bilo super zapakirano, sve je stiglo, jako sam zadovoljna! :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

zar nema mercator dostavu i u samobro odnedavno?
    Nema

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam opet jučer naručila

Malo su kasnili, ali sam i dalje oduševljena :D

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moje iskustvo.
    naizmjenicno sam narucivala od Konzuma i Mercatora.

Mercator:
    imaju po nekoliko lipa nize cijene
    dostava je u principu isti dan kad se naruci
    to su, po mom misljenju, JEDINE prednosti M. u odnosu na K.
    mane: hrpa, ali isticem da UVIJEK imaju nesto za mijenjanje,
    u ponudi stalno imaju neke proizvode kojih uredno NIKAD nema,
    cesto zaborave neki artikl,
    i zadnje sto se dogodilo: kasnjenje pola sata i na kraju mi nisu isporucili ono sto su naplatili! Rijec je bila o nekom mesu, nista preskupo, ali stvar je principa! Zalila sam se, ljubazan mail poslala, ali nikom nista!
    Vise ne kupujem od njih, meni je to pregrozan odnos prema kupcima.
    I jos ako se ne javis kad zovu pa uzvracas poziv, saltaju te s jednog telefona na drugi. Jako su neorganizirani. Velim, meni se jako zamjerilo, i vise od njih nema sanse da narucujem. Mozda netko ima samo ugodna iskustva ali meni su s njima ili na rubu ili neugodna ali davala sam im uvijek priliku vise jer su mrvu jeftiniji.

Konzum:
    mana je kaj nemres danas narucit za danas, nego najranije za sutra.
    Imaju veci izbor onoga sto meni treba
    namirnice dolaze doma u otvorenim kutijama pa lakse provjeris jel sve na mjestu
    ne kasne
    nacelno ne traze zamjene

Eto, to je moje iskustvo i svima sad preporucujem Konzum, Mercator ako vam se da igrat detektiva i istrazivat kaj fali i sl. Meni se ne da. I bezobrazluk je sto mi nisu na mail odgovorili pa makar smatrali da nemam pravo na reklamaciju (iako je dostavljac deeeebelo kasnio, pa samim time i ja na sljedeci dogovor.)

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Spasila sam se trke između polica i srčanog udara na kasi.

Uvijek mi račun dođe bar 100 kuna veći nego planiram.

I uvijek, baš uvijek natrpam gluposti za bar 50 kn koje mi stvarno ne trebaju, o grickalicama da ne govorim

Nema iznenađenja sa cijenama od police i kase.

Gdje su ti zgodni momci iz Mercatora? Meni još nisu bili

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa

i zadnje sto se dogodilo: kasnjenje pola sata i na kraju mi nisu isporucili ono sto su naplatili! Rijec je bila o nekom mesu, nista preskupo, ali stvar je principa!

ja baš ovakva iskustva imam s Konzumom, nije bilo naruđbe da me nisu zvali i pol toga izmijenili, a kod Mercatora mi se to dogodilo možda 2 puta (i to samo po jedan artikl), a naručujem u pravilu svakih 10-15 dana. čudno :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama su iz Mercatora jednom donijeli hrenovke kojima je rok isticao za dva dana, zvali smo i odmah sutra su nam donijeli nove.

Jako sam zadovoljna. Istina je da su prva dva puta zvali za zamjenske artikle (med i mala Jana sa sportskim čepom), ali kasnije ne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel kod dostave drže u frižideru i one stvari koje i inače stoje u frižideru ?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

A što je sa Rijekom? Znam da Konzum nema službu dostave u Ri, ali Mercator?

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj paci prvotno napisa

i zadnje sto se dogodilo: kasnjenje pola sata i na kraju mi nisu isporucili ono sto su naplatili! Rijec je bila o nekom mesu, nista preskupo, ali stvar je principa!

ja baš ovakva iskustva imam s Konzumom, nije bilo naruđbe da me nisu zvali i pol toga izmijenili, a kod Mercatora mi se to dogodilo možda 2 puta (i to samo po jedan artikl), a naručujem u pravilu svakih 10-15 dana. čudno :/
    vjerojatno ovisi o sadrzaju narudjbe
    zato sam napisala da je moje iskustvo takvo... nadam se da me konzumm nece iznevjerit, jer sam onda na suhom :/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj paci prvotno napisa

vjerojatno ovisi o sadrzaju narudjbe
    zato sam napisala da je moje iskustvo takvo... nadam se da me konzumm nece iznevjerit, jer sam onda na suhom :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    a jel kod dostave drže u frižideru i one stvari koje i inače stoje u frižideru ?
    Sve što donesu je hladno. Ja npr. naručujem one male maslace koji bi se sigurno smekšali da nisu na hladnom, ali uvijek su tvrdi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam s Mercatorom jako zadovoljna.
    Doduše, s Konzumom nisam ni probala, ali kako sam skužila da su u zadnje vrijeme najskuplji, niti neću.

Mene iz Mercatora zovu skoro svaki put, skoro, ne baš svaki, ali mene to uopće ne smeta. Meni je to baš ok.
    Jednom me žena zvala da nema bukovača od 250 g, jel mogu šampinjoni, ali od 500 g. Poslije me zvala da šampinjonima sutra ističe rok pa da mi ih ipak neće slati.
    Jučer mi je čovjek isto rekao da je nekom mesu kratak rok pa ga on radije ne bi slao. Također da nemaju mandarine, nego klementine, ali da ih ne bi baš preporučio i za jaja mi je rekao koja su bolja

Jedina zamjerka dosad mi je bila što mi je jednom piletina došla s rokom do sutra. Inače uvijek 4-5 dana unaprijed, više nego što ikad nađem u dućanu.
    Zvala sam ih, ljubazno, rekla da meni to ne paše i da znam da im se možda omaklo slučajno, ali da sam ih ipak htjela na to upozoriti.
    Žena je bila jako ljubazna i zahvaljivala se što sam se javila i pitala želim li povratnu informacioju na što sam rekla da ne treba, da ću opet zvati ako se ponovi

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a kaj da radim s cinjenicom da su mi naplatili meso a nisu ga isporucili?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nazovi ih. Vjerujem da se ne bi blamirali i išli tjerat svoje ako nisu u pravu. meni jednom nisu dostavili jabuke, ali nisu ih ni naplatili

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

meni nisu ful toga dostavili ni naplatili ali ovo su naplatili a nisu dostavili. Poslala sam mail.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni nisu ful toga dostavili ni naplatili ali ovo su naplatili a nisu dostavili. Poslala sam mail.
    Pa da, fakat ih nazovi, ovo sa mailom nije ni meni funkcioniralo. :/ (Doduše, taj put je greška bila u moju korist, poslala sam im mail, ali nikad nisam dobila odgovor. :?)

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

oke, budem, bas da vidimo kaj ce bit.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam sad zvala Mercator u Rijeci i pitala da li je moguća online kupovina za naše područje i kaže žena 'nemam pojma' :shock: :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •