-
trudnoća, krvni ugrušak i klamidija
Molim za pomoć!
Pročitala sam gotovo sve postove vezano za klamidiju i krvne ugruške, međutim nisam naišla na nekoga tko ima baš identičan problem kao ja.
Dakle, kasni mi menstruacija, napravila test koji, naravno, nije dao jasan rezultat kao i prethodnih nekoliko puta, odem kod ginekologa mada sam već sigurna da sam trudna obzirom da mi kasni gotovo 3 tjedna što je "malo" previše i za situaciju kada još dojim prvo dijete a i inače su mi ciklusi jaaako dugi. I tako, puna nade da ću čuti samo dobre vijesti kao i kod prve trudnoće, koju bih poželjela svakoj ženi na ovome svijetu, kaže meni moj ginekolog kao, za početak, nisam trudna 7 tjedana koliko bih trebala biti obzirom na zadnju menstruaciju ali i kako imam hematom koji bi mogao predstavljati problem pa da dodjem na ponovnu kontrolu za 2 tjedna a ako u međuvremenu prokrvarim da dođem odmah. Ipak sam se brzo skulirala nakon prvog šoka, pročitala sve forume i tome slično i odlučila da ću misliti samo pozivitvno. Nakon 2 dana novi šok: nalaz na klamidiju pozitivan! Ni suprug ni ja nemamo pojma kako smo to mogli pokupiti. Možda će nekome zazvučati naivno ali stvarno nismo osobe koje švrljaju i prave budalu jedno od drugog. Zabrinuti smo maximalno. Ima li itko slično iskustvo? Pomozite...please...
-
Vezano za klamidiju, moja sestricna dok je jos bila nevina, jel, djevica otisla ginu prije stupanja u spolne odnose..Napravila to par puta sa zastitom, kondom, i otisla na kontrolu, ono, sve zivo..kojekakvi brisevi i papa. Imala pozitivan bris na klamidiju. Gin joj rekao da ju je mogla pokupiti bilo gdje. na wcu..Eto!! Ja sam sigurna da je tako!! Popila sumamed i sve bilo ok. Tako da klamidija ne znaci nuzno promiskuitet niti preljub.
Sretno!!!
-
ja sam klamidiju pokupila na bazenu.a mozes i na wc,od rucnika,tako da se nebrines za preljub.savjetujem ti za klamidiju osim antibiotika da istovremeno ako si pri novcu da si kupis acidosaluse posto si trudna da sto prije rijesis.i vaginalete i jogurt.a ujedno ti imaju puno folne kiseline sto ti ionako treba.
-
Osoblje foruma
Vrlo lako si mogla pokupiti klamidiju na porodu u rodilištu.
-
Hvala na savjetu! Nadam se da ću je se uspit riješit obzirom da sam dobila turbo dozu: 4x2 eritromicina 10 dana. Naime, ginekolog mi je preporučio sumamed međutim obzirom da sam ga pila pred 3 tjedna zbog gripe, rekao je da sad uzmem eritromicin. Ipak, ako je se i riješim i dalje mi ostaje problem hematoma...
-
Osoblje foruma
Antibiotik bi trebao piti i muž,te bi trebali koristiti kondom dok brisevi ne budu negativni.inače ,cijela priča nema smisla jer će baktreija ići od jednog do drugog.
Što se tiče klamidije ,mogučnost začeća kod infekcije je smanjena,a ako ostaneš trudna postoji određena posnost da ju dijete dobije prolazkom kroz porođajni kanal.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma