Citiraj sorciere prvotno napisa
Citiraj Ninči prvotno napisa
Rješenje- preselite se u kuću Ne možete imati i ovce i novce (i centar grada i Božji mir )
:/ :?

neka jedu kolače... reče marija antoaneta...
Zezam se malo

Živjela sam i u stanu i u kući i definitivno više naginjem kući (iako sam dulje živjela u stanu)...baš iz svih ovih razloga koje ste naveli. Jer ne znam da igdje postoji toliko dobra izolacija u našim stambenim zgradama da se baš ništa ne bi čulo.

Maria, ne znam je li ovo bilo namjenjeno meni Ako je, ne znam čemu takve reakcije na jednostavnu šalu, u kojoj ima i istine.
Vjerovali ili ne, za cijenu stana u Zagrebu se bez problema nađe za kupiti pristojna kućica u recimo Donjoj Zelini, Rugvici, i drugim "udaljenijim" mjestima....a opet se za 20 minuta stigne do Zagreba autom, ili malo više ZETovim busom. Tako da ne shvaćam ovu financijsku stranu priče Da je priča o gubljenju vremena na putovanje, onda bi imalo smisla...dok ovako.... :/

p.s. ja sam podstanar, tako da ne jedem kolače, živim Bogu iza nogu i još debelo to plaćam (sa prosječnom hr plaćom)

Ali ovo je sve offtopic....priča je o izolaciji, a taj broblem se nažalost teško može riješiti.