A s troje?

Sve je to, Tatek, super sto radis. (osim onog s WC-om i kinderjajetom, ali necemo opet...)

Sve te situacije su mi jako dobro poznate, uz napomenu da su moji M&Msi dva mala bika (a MM ovan), pa si ti misli! Mi smo nedavno imali situaciju s Markom koja nas je dovela do ludila, ali skuzili smo da u tim nekim slucajevima (otprilike tih tvojih 10 ili manje%) nema izlaza, osim :"Ne moze i gotovo!" Dakle, sto se dogodilo: Marko vec cijelu vjecnost gnjavi da mu na dvoriste stavim bazen jer se hoce kupati! I ja sam mu, naravno, smireno i njezno objasnila (otprilike 700 puta do sada ili oko 28 puta na dan) da moze, ali kad dodje sunce i kad vani bude jaaako, jaaako toplo. I tako je jednog dana u ovoj tmurnoj zemlji, nakon valjda 2 mjeseca konacno maaalo i sunce zasjalo i dijete je naravno skontalo:"Aha, sunce = bazen!" i zapeo ko vrag da se hoce kupati. Ne moram spominjati da je temperatura tada bila negdje -6, no on hoce i hoce. I nikakva nagovaranja i objasnjavanja ("Ali, Marko, vani je uzasno hladno, ne mozes se kupati u bazenu, idemo napuniti kadu...") nisu pomagala, inzistiranje je polako preslo u histeriju i poceo je vristati po kuci:"Doslo je sunceeee! Hocu bazeeeeeeen!" I tu je nama pukao film i rekli smo:" Hoces bazen? E pa dobit ces ga!" I rekli mi njemu nek se skine i nek vidi da li je vani dovoljno toplo. I mali se skinuo do gola (ostao je samo u gacicama) i mi ga tako golog i bosog poslali van na dvoriste. Da, da, na -6! Zatvorili vrata i iz topline doma svoga gledama ga kako vani cupka."Marko, jel ti zima?" "Nije, di je bazen?" "Marko, jel ti toplo za kupanje?" "Je, di je bazen", "Marko, sigurno ti nije zima za nogice (guzu, trbuh, nos i ostale varijante)?","Nije, di je bazen?" I onda smo se MM i ja u ocaju pogledali ("Pa taj mali stvarno nije normalan!") i morali smo potpisati kapitulaciju, tj. otici van po njega, otjerati ga unutra i zderati se:"Vidis da si se skoro smrzao! Prehladno je za bazen! NEMA BAZENAAAAA!", a on naravno:"Nisam, nisam, di je bazen?" (i place i urla i vristi itd.). Nadam se da sve to nitko od susjeda nije vidio, jer ce nas inace, sasvim sigurno, prijaviti zbog zlostavljanje djeteta.
Dakle, u tim nekim situacijama, rjesenja nema. Jednostavno, moras urlati, fizicki ih odstraniti i, ako treba, malo i po guzi.