E sad ću stvarno ispasti jako zločesta mama, ali ja stvarno mislim da je malo po guzi stvarno potrebno. Mislim da zbog toga neće postati drogeraši, kriminalci ili zlostavljači.

Naravno i nama je prva opcija razgovor, ali nekad jednostavno ne ide bez vike i "po guzi", tek onda se smiri i posluša ono što mu govorim.

Mislim, nemojte me krivo shvatiti, ali izgleda da nitko od vas koji ste tako strogo protiv "po guzi" nije nikada loše volje, umoran i nema ništa drugo za raditi kad dođe doma osim objašnjavati po ne znam koji put svojim klincima da to i to nije u redu.
Izgleda da nikome nikad ne pukne film kao na primjer meni. Naravno to se ne događa često i kad se i dogodi još dugo me peče savjest radi toga, ali nekad stvarno m o r a dobiti po guzi da bi me uopće saslušao.

Naravno da se slažem sa tim da se agresija vraća agresijom, ali ne u svim situacijama. I kao što sam već rekla najprije sve rješavamo razgovorom i objašnjenima, a krajnja solucija je malo po guzi, ili za uho pa u kut. U zadnje vrijeme, ako ne posluša nakon što sam mu 2 puta na lijep način pokušala objasniti da to ne radi, odmah ide u kut pa kad se ispuše i on i ja onda idemo dalje ili u nova objašnjenja ili se jednostavno pomirimo i izljubimo i guramo dalje do nove "krizne" situacije.

Tako je sa Lukom, ali sa Lucijom je već druga pjesma. Ali o njoj neki drugi put.

Sa strahom očekujem vaše reakcije, koje će sigurno biti burne