moja mama je 24 sata nama na raspolaganju.ponekad se toliko rastrga na sve strane obzirom da radi u školi kao profesoricaali tu je za NAS svake minute ako treba.dođe jedno 3-4 puta dnevno nas obići.na sreću škola joj je kraj moje zgrade ..pričuva malu kada god treba..ma stvarno se žrtvuje maximalno za nas!
dok...sveki e to je druga priča..ona nije takva požrtvovana osoba nego je tip osobe da kad joj su čuva onda čuva a kad ne-NE !znači u stilu ako si je isplanirala nešto to popodne a nama recimo uleti hitno nešto ona će hladno reći NE ili kak mi je jednom rekla NEMA ŠANSE dok moja mama leti i ak treba noću i kad god.sveki pričuva nju recimo vikendom i onda očekuje pismenu zahvalu tako mi se čini kao da je napravila neznam ni ja što a ne čuvala SVOJU unuku
bake i djedovi mojih prijateljica jedva čekaju da čuvaju unuke
sveki je rodila s 15 godina u to vrijeme i ona uopće nema neke osjećaje oko svega toga..npr mala se razbolila,temperatura i sva onako bolesna..mama mi na nastavi a sveki kod kuće..MM naravno na poslu.nazovem je da dođe na pola sata da samo izvedem psa da ne obavi u stanu nuždu i do trgovine a ona meni "NEMA ŠANSE pristavila sam ručak" katastrofa!