moja mama je 24 sata nama na raspolaganju.ponekad se toliko rastrga na sve strane obzirom da radi u školi kao profesoricaali tu je za NAS svake minute ako treba.dođe jedno 3-4 puta dnevno nas obići.na sreću škola joj je kraj moje zgrade..pričuva malu kada god treba..ma stvarno se žrtvuje maximalno za nas!
dok...svekie to je druga priča..ona nije takva požrtvovana osoba nego je tip osobe da kad joj su čuva onda čuva a kad ne-NE !znači u stilu ako si je isplanirala nešto to popodne a nama recimo uleti hitno nešto ona će hladno reći NE ili kak mi je jednom rekla NEMA ŠANSE
dok moja mama leti i ak treba noću i kad god.sveki pričuva nju recimo vikendom i onda očekuje pismenu zahvalu tako mi se čini kao da je napravila neznam ni ja što a ne čuvala SVOJU unuku
![]()
bake i djedovi mojih prijateljica jedva čekaju da čuvaju unuke![]()
sveki je rodila s 15 godina u to vrijeme i ona uopće nema neke osjećaje oko svega toga..npr mala se razbolila,temperatura i sva onako bolesna..mama mi na nastavi a sveki kod kuće..MM naravno na poslu.nazovem je da dođe na pola sata da samo izvedem psa da ne obavi u stanu nuždu i do trgovine a ona meni "NEMA ŠANSE pristavila sam ručak"![]()
katastrofa!

..pričuva malu kada god treba..ma stvarno se žrtvuje maximalno za nas!
e to je druga priča..ona nije takva požrtvovana osoba nego je tip osobe da kad joj su čuva onda čuva a kad ne-NE !znači u stilu ako si je isplanirala nešto to popodne a nama recimo uleti hitno nešto ona će hladno reći NE ili kak mi je jednom rekla NEMA ŠANSE
dok moja mama leti i ak treba noću i kad god.sveki pričuva nju recimo vikendom i onda očekuje pismenu zahvalu tako mi se čini kao da je napravila neznam ni ja što a ne čuvala SVOJU unuku
Odgovori s citatom