gdje ima kupiti u ZG
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60101063
gdje ima kupiti u ZG
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60101063
Mi kupili na standu mali drveni stolcic, pofarban u crveno. Drveni mi izgleda stabilniji od ovakvog plasticnog (takve sam vidjela npr. u Baby Centru u Brezicama).
baby media shop u king crossu, za 50 kn, jako dobar. izgleda bezveze, i kupili smo ga samo dok ne nađemo neki "bolji" (i skuplji), a onda se ispostavilo da nam je ovaj baš super, stabilan, lagan, ma plus 5. kupit ćemo još 2, za obje bake![]()
nama je zara sa drvenog gadno pala, pa smo baš zato tražili plastičan. plastični su definitivno stabilniji.Deaedi prvotno napisa
Mi imamo ovaj iz Ikee, služi za pranje ruku i OK je.
I naš je iz Ikea-e i već nas dugo služi. Ja ne bih rekla da je nestabilan, a definitivno je čvrst jer je svašta već podnio.
Mi smo taj iz ikee našli na jednoj rodinoj rasprodaji još tamo u Tvornici
izuzetno je stabilan, a izdrži i mene
dobro dođe i za sjedenje kraj kade
već godinu dana nagovaram l. da ga poklonimo/prodamo/štoveć, ali ga ne da ni u ludilu (iako mu objektivno više uopće ne treba)
mi smo kupili taj iz Ikee, ali nazalost samo jedan, za Vukovar i sad nam treba jos jedan za ZgMima prvotno napisa
Kika mojima nije usput, nemaju auto, a u istocnom dijelu grada su, pa ak netko vidi oko centra ili u Dubravi...
aaaaaa ovaj u Ikei košta 2 E, a kod nas koštaju po 50 kn!!!!!
A mi smo naš kupili u Adaksu.
Ovaj ikein je fakat jeftin. I jako izdržljiv. Meni super služi za sjedenje uz kadu..![]()
Ma da? Bas cu jos jednom usporediti.Lutonjica prvotno napisa
ima i na svakom boljem odjelu plastike, tamo gdje stoje kante, lavori...
50 kn je još i jeftino :/ninaXY prvotno napisa
Deaedi, meni je isto drvo bilo logičnije, zato smo ga i imali prvotno. ali se par puta desilo gadno ljuljanje, i onda jednom taj gadan pad nakon kojeg smo stolček izbacili van iz stana i krenuli u potragu za plastikom.
ovaj iz ikee je jako stabilan (ima ispod gumirane coskove pa se ne sklize po podlozi, a na sebi ove gumene "tocke" pa se ne sklize ni onaj tko na njemu stoji)
ima fals ovakvih od tanje plastike i bez ovih gumiranih dijelova - ti i nisu bas ni stabilni ni protuklizajuci, zato obratite paznju...
a cijena od 50kn i vise je, ne bezobrazna, nego nemam rijeci![]()
nama nas sluzi od 2001., kupatilo nam ne bi bilo isto bez njega![]()
ovaj ikein je mrak 8) , neprevrtljiv, podnosi i roditelje a smiješno jeftin. jednom prilikom donijela sam ih za pola foruma, a vidim da sam trebala napraviti i zalihu. meni sad treba još jedan (ide netko?
).
Prvi put vidim i čujem...ajd me malo prosvijetlite pa da hitno nabavim.![]()
to ti koriste djeca, stanu na to da mogu na wc i/ili da im se noge ne klate dok sjede na njemu, ili da mogu oprati ruke/ zube, ili da mogu upaliti svjetlo, ili da se popnu na prozor :/ ... što su veći, mogu sve više![]()
Mi kupili u Merkuru (kod Lesnine), ima 4 nogice i u sredini udubljen držač (kao recimo veliki putni neseser) da bi ga se lakše prenosilo. Definitivno najisplativija stvar u domaćinstvu, A. ga je već prerasla u kupaoni, sad s njim trči posvuda gdje treba sama nešto dohvatiti, a i nama služi u istu svrhu. Povremeno bude garaža, tunel, kućica za lutke i sl.![]()
jel i vaš narančasti?
dodala bih i pri pomoci mami u kuhinjiLutonjica prvotno napisa
![]()
Mi za penjanje na školjku imamo ovo:Lutonjica prvotno napisa
http://www.babymoov.com/catalogue/im...30_300_300.jpg
Savršenstvo.![]()
I mi smo to kupili. Onda smo skuzili da nam WC skoljka nije standardna, pa da ne pase. Pa smo odnijeli kod sveki. Tamo to koristi, ali ne sjeda bas savrseno, dosta je nestabilno. I zauzima dosta prostora, cak i sklopljeno.Sanja prvotno napisa
...i djeluje kao da ima previše površina za očistit! 8)
Nama paše na obje školjke (u bivšem stanu u Beču i u sadašnjem u Zg), stabilno je i zauzima minimalno prostora - lijepo sklopimo i stavimo između školjke i zida, tamo inače ionako ne stoji ništa drugo.Deaedi prvotno napisa
Totani pogodak.![]()
He, he...sad mi se čini da svi to imaju, a ja prvi put čujem.
Mi u tu svrhu koristimo malu plastičnu stolicu - za po stanu i prevrnutu plastičnu posudu za rublje kad se peru rukice i zubići.
Idem sad tražiti hoklicu! 8)
bilo je u Lidlu na Čepinskoj,samo u Lidlu često mjenjaju asortiman , ali možda imaju koji u skladištu
upravo ga je daddy kupio u kiki!
cijena: 129kn! :/
s 2 eura na 129 kuna
ko da su je na rukama iz ikee nosili![]()