Evo kopiram tekst sa jednom drugog topica u nadi da netko ima rjesenje.

Naime, Andrea ima problema sa stolicom.

Stvarno pazim sta jede. Jede kuhano svaki dan, jako puno povrca i suhog voca..puno jogurta i drugih mlijecnih proizvoda..muesli...ali nikako s kakicom na zelenu granu

Jednom (prije otprilike mjesec dana) joj je bila jako tvrda, i mislim da je tada cak malo razrezala debelo crijevo...i od tada - uzas!

Suzdrzava se i ne kaka po par dana (kaze da joj kakica hoce izici van, ali ona joj ne da), ne zeli kakati, uhvati ju panika kad osjeti da joj je sila, pocne vristati da ne zeli da kakica dodje.

kad vise ne moze izdrzati, kaka vristuci, sva se oznoji

najgore je sto stolica vise nije tvrda..mislim, nije ni kasasta, onak je normalna. obicno je ima jako puno jer ne kaka po par dana, ali nije tvrda.

Ali kad kaka, ona nenormalno jako stisce, tako nisam ja ni na porodu :/ i to traje po pola sata, nekad i dulje

Ma uzas. uopce ne znam sta da radim..davala sam joj cajeve, sok od sljive, namakala sljive prek noci pa je pila tu vodu - nema sta nisam probala

Jedino ju jos nisam vodila doktoru.
A to je zato je je uzasno istraumatizirana. Ne da blizu guzi..Jednom nakon kakanja sam primjetila da joj je medjica jako naotecena i tvrda..vristala je kad sam ju dirnula
Bojim se vodit je doktoru jer nema sanse da ju pregledaju..a uostalom sto mogu i vidjeti?

Ako netko ima kakav savjet, rado bih ga cula