-
AIH privatno
Molim cure koje imaju iskustva sa postupkom AIH-a privatno da podjele svoja iskustva. Zanima me dali je postupak isti kao i kada se radi u bolnici, dali su termini za ultrazvuk i druge potrebne preglede isključivo ujutro, dali se koriste isti lijekovi, te koliko košta postupak (može i pp)?
-
Baš sutra idem u polikliniku Pintarić kod dr. Baumana pa ti se javim sa svježim informacijama
-
Baš sutra idem u polikliniku Pintarić kod dr. Baumana pa ti se javim sa svježim informacijama
-
Ne bi trebalo biti razlike u samom postupku, ali što se termina tiče, tu su privatne klinike puno fleksibilnije.
Ja imam iskustvo iz Villija. Folikulometrije sam dogovarala ili rano ujutro ili poslijepodne, nakon posla, dakle onda kad je meni odgovaralo. Prvi postupak - AIH uradili smo ujutro. Drugi postupak, pokušaj IVF-a iz prirodnog napravili smo poslijepodne, oko 17 sati. Nedavni pokušaj IVF iz prirodnog koji je završio s AIH također smo uradili popodne, poslije 15 sati.
Cijena je 2.400,00 kuna, uključene folikulometrije.
Lijekove nisam koristila a koliko znam, za AIH, ako se ide sa blagom stimulacijom, onda je to klomifen - ide na recept (ako se dobije više od tri folikula, može se ići i na punkciju i IVF ukoliko se odlučite za to).
Štoperica može biti ili Choragon ili Ovitrelle (koristila oboje) - ne ide na recept.
Ovisno o liječniku i njegovoj procjeni, nakon postupka koristiš utrogestane - mislim da također ne ide na recept.
Koliko košta AIH drugdje nisam sigurna.
-
Utrogestani idu na recept 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma