-
Cao svima.
Slucajno sam na pretrazivachu nashla ovaj forum, dolazim iz Crne Gore,pa imam nekoliko pitanja ako je neko u mogucnosti da mi odgovori. Imam blizu 18 godina i veeeeliki problem sa dlacicama svuda po tijelu. Naime, depiliram skoro svaki dio tijela, noge, ruke, donji predio ledja, stomak, nausnice... Skoro sve. Uglavnom, moji roditelji su se slozili da radim IPL eplilaciju (slozili su se oko para s obzirom da ce me koshtati oko 1500 eura). Sada zavrshavam sve sto se tiche doktora-ginekolozi,dermatolozi, endokrinolozi... Sve nalaze moram da izvadim i da vidim je li mi sve ok sa hormonima pa da podjem na epilaciju. Medjutim, kako postoje razne priche i "legende" o depigmentaciji, te ponovnom rastu dlachica.... opet me je malo strah. A i ova kozmeticharka u chiji salon cu to da radim mi izgleda kao neko ko prodaje maglu. Kod nas nema dermatologa da se bave time, pa mi je sama pomisao da obichna kozmeticharka radi sa tim malo strashno... Ali evo ne znam. Nadam se da ce to bit spas za mene. Samo ovdje to rijetko ko radi a i svi imaju predrasude sto se toga tiche, pa mi i to uliva malo strah. Ne znam, sto vi kazete? Je li stetan taj IPL? Da li bi mogao da pomogne?
Zahvalna, Pej
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma