-
-
pa imas eko proizvode po svim ducanima sa zdravom hranom. ako ides van, naci ces i po obicnim ducanima
-
mislim da vlatkapeno misli na sredstva za čišćenje
frosh imaš i u DM i u Mulleru u CC1
-
Frosch za pranje rublja mozes kupiti u Muelleru u CC, a sad se prodaje i u Konzumu. Frosch za ciscenje se moze kupiti i u DM-u.
Uretekram se prodaje u BioBio.
EcoVer se takodjer prodaje u BioBio i skup je ko vrag.
-
Kakvi su EcoVer?
Ja sam isprobala Urtekramove i mogu reći da stvarno moraju biti blagi za okoliš
, ali su mi u redu za neke stvari.
-
Mi koristimo Ecover proizvode-deterdent za rucno pranje, tabletice za sudericu, omeksivac, detergent za pranje rublja..Malo jesu skuplji, ali ne stavljam ih puno, recimo pola mjerice u vesmasinu umjesto cijele, mrvicu omeksivaca i traje mi jako dugo, pa mi dode na isto. Kvaliteta je ok, nisu agresvni, omeksivac je opce bez mirisa, ali meni to ionako nije bitno
Kupili u bio-bio ducanu. Ima veliki izbor eko proizvoda.
Sto se tice frosch deterdenta, o kojem konzumu pricate, ja nisam iz zg-a, ali tu u nasem maxi konzumu ih sigurno nema.Htijela bi i njega probat.
-
Nekih proizvoda od Froscha ima u Kozmu,nesto ima u vecim Konzumima,u Metrou ima detr. za sudje i univerzalnog na bazi octa(tu je i cijena najpovoljnija).Najveci izbor ima Muller u CC1.
Ja sam nasla u dm-u univerzalni det. na bazi octa(7,80) od dm-a,takodjer pise da je ekoloski prihvatljiv. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma