Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: eko proizvodi u slobodnoj prodaji

Datum pristupanja
    May 2005

Početno eko proizvodi u slobodnoj prodaji

Drage forumašice !

Nedavno sam glrdala Oprah show u kojeme je govorila o ekološkim i bio razgradljivim proizvodima za kućanstvo , to me jako zainteresiralo s obzirom da i mi u našem domaćinstvu pokušavamo koristiti eko prizvode i
    proizvode koji ne škode okolišu . Maleni koristi platnene pelene a od jednokratnih koristimo Dm-ove alana ekološke pelene. Donedavno sam i u kući koristila sve ekološke detergente no na žalost njih se jedino može kupiti preko raznih distributora (Amway , Golden Forever living itd. ) još uvijek takvih proizvoda nema u slbodnoj prodaji ili možda i ima . Svojevremeno sam naišla na Frosh proizvode koji su 99% bio razgradljivi i bilo ih je za kupiti u Mulleru na trgu no sada ih tamo nema više . Dali netko od vas zna gdje ih se može naći ili neke druge ekološke proizvode za kućanstvo .
    Puno hvala !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa imas eko proizvode po svim ducanima sa zdravom hranom. ako ides van, naci ces i po obicnim ducanima

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da vlatkapeno misli na sredstva za čišćenje
    frosh imaš i u DM i u Mulleru u CC1

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frosch za pranje rublja mozes kupiti u Muelleru u CC, a sad se prodaje i u Konzumu. Frosch za ciscenje se moze kupiti i u DM-u.

Uretekram se prodaje u BioBio.

EcoVer se takodjer prodaje u BioBio i skup je ko vrag.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kakvi su EcoVer?
    Ja sam isprobala Urtekramove i mogu reći da stvarno moraju biti blagi za okoliš , ali su mi u redu za neke stvari.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi koristimo Ecover proizvode-deterdent za rucno pranje, tabletice za sudericu, omeksivac, detergent za pranje rublja..Malo jesu skuplji, ali ne stavljam ih puno, recimo pola mjerice u vesmasinu umjesto cijele, mrvicu omeksivaca i traje mi jako dugo, pa mi dode na isto. Kvaliteta je ok, nisu agresvni, omeksivac je opce bez mirisa, ali meni to ionako nije bitno
    Kupili u bio-bio ducanu. Ima veliki izbor eko proizvoda.

Sto se tice frosch deterdenta, o kojem konzumu pricate, ja nisam iz zg-a, ali tu u nasem maxi konzumu ih sigurno nema.Htijela bi i njega probat.

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nekih proizvoda od Froscha ima u Kozmu,nesto ima u vecim Konzumima,u Metrou ima detr. za sudje i univerzalnog na bazi octa(tu je i cijena najpovoljnija).Najveci izbor ima Muller u CC1.
    Ja sam nasla u dm-u univerzalni det. na bazi octa(7,80) od dm-a,takodjer pise da je ekoloski prihvatljiv. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •