Nažalost nemam odgovor na tvoja pitanja, jel smo se mi sad drugi put susreli s E.coli.

Lucija ima 2,2 godine i ovo je drugi put da ima E. coli. Prvi put smo završili na hitnoj, visoka temperatura koju smo uspjeli spustiti samo na kratko vrijeme. U bolnici su napravili pretragu krvi i običan urin. Nisu nam uopće napravili urinokulturu (vjerojatno zato jer im je ta pretraga preskupa ), ali naša pedijatrica je, dobila je antibiotik i na kontrolnom urinu nakon antibiotika sve je bilo u redu oko pola godine.
Ovaj vikend ponovo 40,2 temperatura, ponovo na hitnu, tamo napravili opet samo urin, i na moj zahtjev naša pedijatrica napravila urinokulturu.

Nalaz E. coli 10 na 4 - pedijatrica kaže da za to ne treba antibiotik, nego samo puno tekućine i ako bude imala temp. da dođemo. Inače ona je imala temp. od subote do četvrtka, vrtila se oko 37-39.

Čula sam da je to jako dosadna bakterija koje se teško riješiti zato me je i začudilo kad je njoj prvi kontr. urin bio čist. Ali, evo je sad opet. Pa ako netko ima više iskustva i savjeta u vezi ove dosadne bakterije molim pomoć jer se bojim da to ne pređe u nešto gore.

Pozdrav