Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pikanje u trbuhu

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Pikanje u trbuhu

točnije u doljnjem desnom dijelu trbuha me muči već par dana.
    Ne boli ni prije ni poslije, ali kad propikne...propikne tako da vrisnem. Bol je baš u doljnjem desnom dijelu, skoro kod kuka.

Više od boli same me muči činjenica što, ako je slijepo crijevo, moram u bolnicu.
    Još uvijek dojim Tina (3.4. će dvije godine tako da se tješim IPAK nije baš tak mala beba), a i ne zna zaspati bez mene..tj. bez cice. Kako će to sve proći. Uf...dajte nabacite koju pametnu, utješnu..bilo kakvu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kate13, jesi li bila kod ginekologa? Mene je tako znalo propiknuti kad sam imala endometriozu

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Jel' te možda muči zatvor? Ja sam jednom sa sličnim bolovima otišla kod gina, a on dijagnosticirao zatvor .

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Pikanje u trbuhu

Citiraj Kate13 prvotno napisa
    točnije u doljnjem desnom dijelu trbuha me muči već par dana.
    Ne boli ni prije ni poslije, ali kad propikne...propikne tako da vrisnem. Bol je baš u doljnjem desnom dijelu, skoro kod kuka.

Više od boli same me muči činjenica što, ako je slijepo crijevo, moram u bolnicu.
    Još uvijek dojim Tina (3.4. će dvije godine tako da se tješim IPAK nije baš tak mala beba), a i ne zna zaspati bez mene..tj. bez cice. Kako će to sve proći. Uf...dajte nabacite koju pametnu, utješnu..bilo kakvu.

Vise lici na jajnik nego na apendix...ovo drugo ne boli tako nisko.

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žene, nisam jučer stigla odgovoriti, a i prestalo me propikavati. Tek me prije nekih pola sata ponovno probolo. :/

Nisam bila kod ginekologa (morat ću, nisam bila već preko godinu dana), a morat ću pogledati što je to endometrioza jer ne znam .
    Nemam zatvor...stolica je normalna.

Konačno sam uspjela organizirati da mi frendica dođe pričuvati klince tako da ću danas u 2 otići do doka tako da ću, nadam se, biti pametnija.

Kate13 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, nakon sjedenja u čekaonici sa pola zaprešićkih penzionera došla sam do liječnika koji je došao do slijedećeg zaključka: cistitis ili lagana upala mokraćnih kanala.
    Nakon nalaza mokraće dobila sam antibiotik.

No, sve je :D :D :D čim ne moram od doma!!!

Hvala vam svima na sugestijama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •