-
A Lidl?
Oni primaju kod mene 80 kom.
KTC prima 80 ali, po riječima trgovkinje "neće primiti one koje nisu kupljene kod njih". Ako je mlijeko kupljeno u Billi, Clever, ili neki sokovi, ili boce iz Lidla, Konzuma. Uzimaju samo od Vindije, Dukata, Cole, boce od njihovih sokova. Meni je ovo blesavo do boli. Jednom smo bili nas četvero, boca kao u priči, sigurno preko 200, i sad ja mislila odmah tamo i potrošiti novce, kad je ona meni stala prebacivati po vreći, "ovo može, ovo ne može", ja vadim, sortiram, curi iz boca ako je ostalo vode, soka, sve meni po hlačama. Kažem ja njoj "otkud vi znate gdje sam ja kupila ovu Jamnicu?. " ona šuti. Jedva sam nakupila 70 boca koje je htjela uzeti.
Onda smo se dosjetili pa smo skidali naljepnice. Kako sam čula od jedne koja tamo radi, a primali su do nedavno SVE boce, da neće oni da kupiš kod drugog nešto, a da njima uvališ "tuđe" boce. Pa kad odu te boce na recikliranje, baš je nekog briga gdje je to kupljeno, boca je boca, platila sam onih 50 lipa, .... ma nije vrijedno daljnjeg komentara.
Potpuno su me odbili od odlaska tamo, a kad se sjetim koliko sam samo mjesečnih kupovina obavila kod njih....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma