Ja te boce odvojim, skinem čepove, stavim u posebnu vrećicu i stavim u ili do koša za smeće koji mi je na putu (baš preko puta crkve). Mislim da tako isto ljudima koji to pokupe omogućujem diskreciju da baš ne ruju jer mi je to stvarno ponižavajuće za sve. Koji put već naletimo na penzića u autu koji krstari ulicama u potrazi za bocama i onda samo izvadimo vrećicu iz jednog gepeka u drugi. Sve skupa mi je to odvratno, i po mom mišljenju je ovaj sustav di ti imaš odvojeni kontejner ispred svoje zgrade ili u svom ulazu puno bolji, iako bi vjerojatno penzionerima bilo puno gore da imaju sustav kao u Njemačkoj - da se to plaća po količini. Znam da je na jednom RTL-u exclusive ili tako nečem (ali s originalnog njem. RTL-a) u njihovom stilu tih vrućih tj. "heiss" tema (jedna od tema tog "istraživačkog novinarstva" je bila "je li naša pizza dovoljno vruća" pa su onda skrivenim kamerama snimali u koliko stvarno vremena dostave pizzu :/) jednom skrivenom kamerom snimalo neku bidnu bakicu koja se u cik zore šuljala do susjedovog kontejnera i u njega ubacivala svoju plastiku i onda je zaskočio novinar s kamerom a ona udri biž' natrag prema svojoj kući pa pitanja "znate li da se to ne smije, zašto ste to napravili" itd. Ne znam kako toj "cirkusijadi" od boca doskočit, a da bude pravedna i neponižavajuća. Ja sad imam taj svoj modus - odvoji i odloži do frekventnog kontejnera ili koša od smeća.mama courage prvotno napisa

(uzdah), nego jednostavno to ne volim, a vidim jednu kod nas u susjedstvu da stalno dolazi i rovari. i onda sam joj rekla da ne mora više tražiti da ćemo mi sve pet flaše stavljati u drugu vreću. pa ugodnije je i njoj. žena sva presretna. a i ja sam kao učinila dobro dijelo. 
Odgovori s citatom