Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: Sutra ujutro u 9.20 operacija-ajmo vibre

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nataša, od ovog što si opisala, stvari mogu ići samo na bolje.
    A da probaš pred njim onako s guštom popiti čašu nečega što on voli? Možda ga inspiriraš....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Doci ce sve na svoje.
    Njega to sve boli i vjerojatno se boji svakog gutljaja pa izbjegava piti jer zna da ce ga boliti.
    Drzite se !

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno drž'te se

Joj bubica mala. Nadam se da je sada bolje i da će pomalo početi uzimati više tekućine.
    Drž'te nam se

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natasa, samo da javim da je i Andrija obavio sve prije 10 dana i da se odlicno oporavlja.
    Jako je vazno da piju, ne samo zbog dehidracije nego i zbog event. naknadnog krvarenja ako se rana presusi. Nas su u bolnici upozorili da cak i nije dobro piti na slamku jer se tako vise napreze. Ne znam, ima logike, a vidim i da Noi nije lako. Ali nadam se da je sad vec puno bolje. Puno vas pozdravljamo!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dijanam prvotno napisa
    Natasa, samo da javim da je i Andrija obavio sve prije 10 dana i da se odlicno oporavlja.a li
    Jako je vazno da piju, ne samo zbog dehidracije nego i zbog event. naknadnog krvarenja ako se rana presusi. Nas su u bolnici upozorili da cak i nije dobro piti na slamku jer se tako vise napreze. Ne znam, ima logike, a vidim i da Noi nije lako. Ali nadam se da je sad vec puno bolje. Puno vas pozdravljamo!
    Ja ti njemu vodu dajem na zlicu a jedva da je danad mozda 300ml popio.

Nece pa nece. Udara mene. Udara stalno sebe po glavi. Onda udara se po usima pa ni sama ne znam zasto. Da li ga boli? Da li cuje drugacije? Da li uopce cuje

Bas je ono nesretan. Ni u bolnicama ne daju na slamke iz tog razloga a iz razloga sto mogu povrjediti ranu. Hrana je trenutno veca nocna mora nego sto je ikad bila. Dodje mi da sve ukupno vristim. Ziv uzas.
    Jos je i pun slajma a ne moze se nakasljati pa hropce po cijeli dan.

Ono sto me buni je da je vec dvije noci prespavao u cugu bez budjenja i sad umjesto da sam sretna ja se brinem.

Kad je Andrija poceo bolje piti i da li je vec poceo jesti. Noah je od novembra izgubio kilu i pol a sad jos pa izgleda ko iz bijafre. Nocas sam ga kupala i srce mi se para kad ga vidim. Najgore mi je sto mi ne moze ni reci sta mu se ustvari desava. Mislim da sam sinoc ustajala milon puta da ga provjerim.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nataša, pa 300ml i nije tako malo!
    Hajde, pa vidiš da je krenulo. Sve će to na bolje!

Ljutit će se još neko vrijeme, a onda će se sjetiti da si ti ona koja ga najviše voli. I koja mu želi pomoći.
    Dršte se!

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Natasa, polako, daj mu vremena.
    Andrija se zaista dobro oporavlja i nije problem ni pice ni hrana, ali njegovo hranjenje nije nikad ni bilo problem, iako je mrsav. Tako da ti o tome necu jer ti sad ne treba da se ukomiras zbog usporedbi.

Nece pa nece. Udara mene. Udara stalno sebe po glavi. Onda udara se po usima pa ni sama ne znam zasto. Da li ga boli? Da li cuje drugacije? Da li uopce cuje
    Cini mi se da bi se moglo raditi o tome da sada zapravo cuje (ako sam dobro shvatila i ucestale upale usiju su i bile problem kod njega). Mozda je sad naglo procuo nakon ciscenja zacepljenih kanala, pa mu treba vremena da se navikne. A ako se svemu tome doda hospitalizacija, operacija, bol koju osjeca, lijekovi koje prima i sto je najvaznije, njegova dob, onda zaista nije nista cudno. Bit ce dobro, nemoj brinuti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nataša, tvoj Noah je star kao moj Oliver. Pa to je beba. Naravno da mu ne možeš objasniti ništa kad ni on jadan ne razumije što ga je snašlo. Ovo za piće-ne znam jel on pije na flašicu ili na čašu. Meni je Oliver lani imao herpanginu i nije ništa htio ni piti ni jesti 2-3 dana. Mislila sam da ćemo završit u bolnici jer će dehidrirati i onda bih mu ja po noći dok spava gurnula flašicu s vodom da pije i upalilo je. Voda ne smije biti prehladna.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Tek sam sad vidjela...
    Mislim na vas i želim da se Noah što prije oporavi. Puno zagrljaja i poljubaca od nas

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nataša, baš gledam, pa 300 ml stvarno nije trako malo s obzirom da do sada nije htio ništa. Ide vam na bolje.
    I nemoj Noaha uspoređivati s Andrijom, Andrija je ipak stariji 2 godine i zna reći što ga muči, a i razumije sigurno više od Noaha kada mu se nešto objasni.
    Samo hrabro, krenulo vam je na bolje. Malo po malo.
    Ne može ništa preko noći.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Njega je prije vjerojatno gušio taj treći krajnik dok je spavao, i zato se više budio. Sad su to makli i poboljšanje se vidi odmah - bar je tako Danielu bilo. Njemu su micali samo treći, ali nije imao problema s ušima. Prije je hrkao i budio se, a poslije operacije smo morali gledati da li diše...nismo vjerovali da može biti tako tih.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala curke

Jutros se bas nije probudio tako sretan. Izgleda ga je sve bolilo jer nije ni kapi popio preko noci pa se sve to osusilo pa se probudio plakajuci da je plakao punih sat vremena i ja sam ga nosala i nosala pa se malo umirio.
    Malo je pojeo jutros i malo popio na jedvite jade ali eto. Vodu inace uzima iz casice s kljunom ili iz case.

Svaki dan kad se probudi ja se nadam boljem a nekako mi se cini da je sve gore. A kontrola tek za 4 tjedna tj 11 aprila.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Nadam se da je vec cjela frka prosla i da ste OK ali za svaki slucaj mozes mu probati zamrznuti obicnu vodu u casici od jogurta ili nekoj jos manjoj i s nekiom plasticnom zlicicom i dati da to lize. Dobijes nesto poput lucke Kazu da se moze zamrznuti i jogurt. Led se smanjiti oteklinu a uzeti ce i nesto tekucine.

Drzite se.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako ste sad?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozda sam preskocila da si napisala al jesi mu probala dati piti na dudu tj bocicu ili onu casu sta ima mekanu gumenu slamku (sigurno ima to za kupiti tu u kanadi)
    i nesto mi je palo na pamet..... posto si napisala da on jos ne govori kako bi bilo da ga naucis malo govor ruku ( ne onaj za gluhonijeme nego govor ruku kao pomoc a tumaci se u simbolima tj cijelom sakom .... izgovor+simbol.... a djeca i te kako brzo savladaju to) ili da napravis slike ( osjecaja, hrane, pica...kupanja, igre, oblacenja, spavanja) pa probas malo preko toga sa njim komunicirat jer ce mu mozda biti lakse pokazat na sliku i tako objasnit dal ga boli ili mu se spava.sve ovo kazem jer je dokazano da djeca koja su mentalno zdrava a zaostaju u izgovoru zbog nekog razloga ( kao tvoj mali zbog bolesti usiju) mogu biti jako frustrirani kad zele nesto reci a okolina ih ne razumije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo smo bolje. Napokon je sinoc ono imao bas mokru, mokru pelenu tj jutros od sinoc. Cak smo bili i u gostima juce s njim i proslo je ok. Malo se odjednom poceo bojati ljudi, ljepi se za mene, place. Inace Noah je tako drustveno dijete da ne moze biti vise drustven nego je. Mozda cuje i dozivljava zvukove drugacije. Danas idemo u Zoo pa budemo vidjeli kako na to odreagira.

Fortuna
    To smo isto probavali tj logopedica ga je ucila i meni davala upute kako.
    Ucila ga je da znakovima tj rukicama pokaze jos, nema, idemo, boli i neke ostale stvari i mogu reci da je pomoglo. To je super ideja za djecu koja zaostaju u govoru jer se ljute jer ih ne razumijemo.Hvala Fortuna.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tek sam sad vidjela ovaj topic
    natasa, drzim fige da bude sve ok i da se noah izvuce!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste bolje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesmo, puno smo bolje Cak ima i par vise rijeci u upotrebi :D :D

Danas idemo kod nutricioniste na pregled. Otorincu idemo 11.04 na ovaj pregled poslije operacije.

Hvala svima na dobrim vibrama

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •