Jedno kratko pitanje - ne znam imam li razloga za zabrinutost, ali me to muči već neko vrijeme. Naime, moj Ivan će u travnju napuniti tri godine, izrazito je živ, pun energije, "gasi" se samo dok spava,... Živo srebro. Super jede, super spava, nikakvih problema (konkretnih), ali ne dobiva na težini. Vidim po robici da raste jer mu postaje prekratka, ali se već nekoliko mjeseci ne miče sa 13 kg. Kako je to moguće, a nekada pojede više od mene? Stvarno ima dobar apetit, ali zato me to i brine. Da ne jede, bilo bi mi jasno da ne dobiva na težini. Imate li vi takvih iskustava? Glupo mi je s tim "problemom" ići pedijatrici, ali mislim da ću morati. Znam da smo i MM i ja kao klinci bili sitni i da je to i do nas. Ja sam dosta sitne građe, i MM je, ali ipak mislim da bi nekih pomaka moralo biti. Dojila sam ga 30 mjeseci, nakon samog poroda je dugo vremena dobivao oko kilogram mjesečno i bio je pravi buco. A sad je to stalo. Jedino što me tješi da sve što pojede i potroši jer je stvarno pun energije, ali mi ipak nije svejedno kada stane na vagu, a promjena nema (vaga je u dobrom stanju). Please, utjehu ili savjet.