Bok cure , evo mene po 100 put se žalim , ali mali me izluđuje.
Sinoć ga stavim u kinderbet i dam mu bočicu s mljekom (ne dojim od 1,5 mj,ostala suha bez kapi mljeka)i upalim mu njegov projektor sa medekima i zvjezdicama i očaravajučom muzikom , misleći kako če zaspati bez problema, jer već duže vrijeme odemo u spavaču sobu , legnem pored njega i upalim mu njegov projektor , on cucla svoju bočicu i zaspi za 5 minuta, nakon 15 min. prebacim ga u kinderbet i spava 2,5 h u komadu i onda noćna mora.
I tako ja jučer sigruna u sebe kako če uspjeti moj naum , frajer me zezne i nakon 1 min. digne se iz kinderbeta cuclajuči svoju bočicu i smije mi se .
Ja ga spustim on se digne , i tako 6 puta , ali bez uspjeha , na kraju sam se vratila našem starom načinu uspavljivanja , jer sam se bojala da če se dodatno razbutiti i onda sam nadrapala.
Stalno izmišljavam nešto novo , ali nikako da krene na bolje.
Večeras ču probati opet ,pa ču vidjeti kao če biti, možda bude maje dizanja.

Odgovori s citatom
Možda zbog traumatičnog iskustva sa Zvjezdicom koja se mjesecima budila svakih 45-50 minuta dok napokon nisam popustila i stavila je spavati kraj sebe. On u velikom krevetu spava od početka, za dnevno i za noćno spavanje, i stvarno ne znam kad ću ga ni kako poticati da se to promijeni. Možda pričekam da krene u školu
Tako da ti tu, nažalost, nikako ne mogu pomoći.
), pa ne znam je li i to neki razlog za malo bolji napredak. 
...
divan je. sve će proći. sutra će spavati, "samo to" da nauči...
Samo naprijed! Mi smo u maloj regresiji, mislim da je to zato što mu je vruće, pa sve više doji po noći. Pozitivna strana je da je naučio dojiti "na ležećki", tako da ne moram ustajati svaki put pa često i ne primijetim da se budio, osim po dignutoj majci