Moja je kao manja spajala po 5-6 sati sna nakon kupanja.
No,to je kratko trajalo.
Pocela se buditi nakon 3,2,1.5,a to 1.5 traje vec dugo.
Uspavljujemo se na siki,i to mi nije problem.Medjutim,desava se sad vec secto da seansu ponavljamo po 2-3 puta jer cim ju spustim otvori oci i pocne se drati![]()
Sve sam to pripisala zubicima,jer dok njih nije bilo na pomolu sve je bilo bolje.
Mozda gresim...![]()
U pocetku sam ustajala za svako budjenje i drzala ju dok sisa i ponovo spustala u krevetic.
Kada sam shvatila da sam toliko iscrpljena da ce mi mala ispasti iz ruku jer zadzonjam sedeci dok ona sisa,premestila sam je kod sebe u krevet.
Ali,sve me boliKad ujutro ustanem,ukocena sam za medalju.Umorna i dalje...
Nisam pokusavala s alternativama nijednog tipa,sve si mislim-sve to ide u rok sluzbe-prestace kad prestane,ali se vec brinem da nikada nece prestati :/
Najvise me brine ustajanje u 6h ujutro,dok svi ostali spavaju a ona je orna i cila![]()
Nekako je pocela produzavati spavanje na siki do 8h,pa i to je nesto![]()
Poslednje 3 noci je spavala od 22-04 :shock: pa sam zavirivala i nisam mogla zaspati,sve proveravajuci dise li![]()
Otkrila sam da se promeskolji i probudi cim cuje da sam u sobi,neverovatnokakav sluh,ili 6.culo,ili sta vec...
Isto se pocela trzati i buditi na sve zvuke,a nismo ju gajili u tisini,pa imamo jos 2 bucna sina :? sta joj je odjednom :?
Tako sam se probala vratiti kod MM u krevet(do sada smo nas 2 spavale posebno u sobici) i probudi se tek u 4 :D
Sigurno sam se prerano ponadala duzem snu,ali...vec joj je 7 meseci...