lucija ellen,ne mora biti ali čini mi se da ste možda malo hipertoni.posebno mi se to izvijanje ne sviđa.ja bi ti poslala broj od svoje fizijatrice ali ona je na usavršavanju idućih par mjeseci tako da otpada.probaj nazvati sabola ako si u zg.on će te uputiti svojim curama.ili se raspitaj na rebru,goljaku.vinogradsku ja ne bi išla jer su više onako prisiljavajuće vježbe nego potičuće (bar po mom iskustvu).za okretanje još ima vremena.emanina pedijatrica vas je malo ubrzala.evo moj ti puže od 4 i pol mjeseci (gmiže vojnički) i tek je sad sa 9 i pol mjeseci propuzao onako na koljenima i ravnim rukama (a stalno je pod nadzorom fizijatra).i ona je rekla da je to taman sada i trebalo biti,znači da niš ne kasni.također primjetili smo da tako puže po tepisima i puzzlama i sl. bez problema ali čim dođe na parket gdje mu je sklisko odustane i počne gmizati.stavljaj bebu što češće u četveronožni ali na način da joj zdjelica ne pada prema dole,znači rukom centriraš zdjelicu i kad god se usuka prema dole lupneš je prema gore da osjeti da se tu mora učvrstiti.i u tom položaju ispred nje je netko drugi mami da dođe.veda iako ne voli,probaj bebu što češće ostavljati na trbuhu.meni je pomagala pilates lopta,na njoj je rado ležao dok na podu ni za glavu.