-
Hvala! I mislila sam da je ok, ali kako sam na iglama i oprezu, bolje da pitam!
Uglavnom, mi smo (potaknuti vasim uputama i mojom paranojom
) krenuli kod jedne privatne fiziterapeutice na vjezbice. Izvijanje je bilo zbog zelje da se okrene. Nakon samo dva posjeta ft, moja beba s cetiri i pol mjeseca okrece se s trbuha na ledja i s ledja na trbuh i to obostrano a ne moram ni reci da skoro uopce ne izvija! Jako je bitno da strucnjak pokaze kako raditi s bebom. ja sam nekako i slutila da je izvijanje bilo jer se zeli okrenuti ali nekako mi je sve to bilo rano i bila sam bas u strahu. sad sam puno mirnija.
osim toga, pokazala nam je kako da je poticemo da posve otvori sakice (koje su joj ponekad u trbusnom polozaju znale biti poluzatvorene) i sl.
I jos nesto: moje dijete toliko uziva u igri s fiziterapeuticom, da vam nemrem opisati i definitivno je odlazak na te vjezbice jako dobra stvar koju sam poduzela i za nju i za sebe! Osim toga, sreca je i da je ta fizioterapetuca jedna tako topla osoba koja osvaja djecu a i veliki strucnjak koji radi bas s bebama!
Hvala curama koje su mi je preporucile (prepoznat ce se) i svima koje ste me potaknule na akciju!
Tako da se slazem s uputom da treba nesto poduzeti i definitivno - vjezbanje nije nikakva sramota, pa to je samo dokaz da se brinemo za svoje dijete i njegov motoricki razvoj.
Opcenito, vjezbe bi trebao prepisati fizijatar, ali ja nisam imala snage cekati na termin (koji na Goljaku imamo u ozujku) pa sam otisla jednom privatnom neuropedijatru koji se slozio da mozemo vjezbati ali je odluku o tome koliko i kako prepustio fizioterapeutu (jer nismo neki kompliciran slucaj, valjda...) ali mislim da nacelno nije takva procedura, da bi zapravo fizijatar trebao propisati sto da se vjezba, pa svakako preporucujem svima koji imaju sumnje da radije idu tim putem. Ako imaju strpljenja i nisu paranoicni kao ja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma