Probala sam tako jednom i nakon toga više nije dizala guzu. Moram se pohvaliti jer s tri mjeseca joj je glava uglavnom visjela unatrag kad ju je doktorica povukla za ruke a sad drži glavu gore i još ju nagne prema naprijed.koksy prvotno napisa
Samo tjedan dana nakon što smo bili na pregledu (kad baš nije mogla držati glavu kad je bila na trbuhu), uspjela je držati gore glavu i ramena pune četiri minute. Sad s četiri mjeseca vrat joj je puuuuno čvršći jer je svaki dan na trbuhu. Pruža ruke da dohvati igračku a noge iza diže kao da pliva.
E sad, u čemu je bio problem...Mi nju ispočetka nismo baš puno držali vertikalno gore nego je bila na rukama u ležećem položaju a kasnije kad smo ju držali gore uvijek je imala oslonac. Mene je bilo strah forsirati ju da drži samostalno glavu. Pogotovo zato jer su mi doma svi govorili da je premala i da ću je tako ozlijediti. Kad je imala 2 mjeseca došla je mamina teta od 80-ak godina i križala se kad je vidjela da ju držim gore, nekad su djeca te dobi samo ležala.
Na trbuh ju nismo baš puno stavljali jer joj se to nije sviđalo pa ju nismo htjeli gnjaviti. Čim smo ju počeli stavljati na trbuh u par dana se vidjela velika promjena.
Sad se pitam da li je to stvarno bilo nužno i što bi bilo da ju nismo vježbali. Tko je nekad s djecom vježbao doma, mislim da su sve te stvari radili puno kasnije, nekak mi se čini da se u današnje vrijeme dosta toga forsira.