Citiraj Nina20 prvotno napisa
Citiraj Sirius Black prvotno napisa
Moja beba ima tri mjeseca. Diže glavu bez problema kad ju stavimo na trbuh i može sama držati glavu kad ju držimo gore, ali još uvijek joj pridržavam glavu lagano i kad ju držim naprijed uvijek je na mene naslonjena.
Danas na pregledu ju je doktorica podigla za ruke u sjedeći položaj i glavica joj baš nije bila stabilna odnosno par put joj je klimnula unazad. Doktorica je rekla nek tak doma s njom vježbamo da ju isto tak dižemo za ruke u sjedeći položaj. Meni se to čini malo :? :/ pa me zanima da li je to netko doma radio s bebom
moja ima dva mjeseca i ja tako vježbam s njom. pedijatrica nije ništa rekla, rekla je da je sve u redu. ali ja je ne "navlačim" nego joj dam svoje prste da ih ona obuhvati i onda se ona sama počne podizat i tek onda ju povučem lagano. ako se ne počne sama podizat onda ju ne vučem nego ju pustim na miru. to joj se jako sviđa, ta vježbica. i u tom sjedećem položaju jako dobro drži glavicu. i da, ne držim ju dugo u sjedećem položaju, nakon 2, 3 sekunde ju vratim u ležeći položaj.
To nije dobro. Al nikako.