-
Bibai, nije bio bolestan, ali par dana se mucio sa stolicom zbog zeljeza, cak mu je jednom napukla i koza na guzi, ali to smo uspjesno uveli u red, i bila je par dana nervoza po kuci jer smo imali smrtni slucaj u obitelji. Ali ipak mislim da to za njega nije bila tolika trauma da bi ovako reagirao. On je imao svu paznju i od mene i od tate sve to vrijeme. Termin za pregled cu znati tek pocetkom petog mj., vjerovatno ce biti sredinom mjeseca, sta do tada mogu napraviti, mogu li ga bez strucne pomoci kako potaknuti da se okrece? Kad se poceo okretati sa trbuha na leda sa 4 mj. mamila sam ga igrackom da gleda prema gore i na stranu pa bi se digao na ruke gledajuci za igrackom i prevrnuo. Sad se uopce ne dize tako na ruke, samo se nalakti i igra ispred sebe i trpa igracke u usta. Kako da pokusamo ojacati ruke, ovako gledajuci ga imam osjecaj da se zbilja ne moze dignuti, iako je mogao. Da stvar bude joc cudnija, on nije beba koja se deblja kilu mjesecno pa da je sad otezao tako puno da mu to predstavlja problem, on dobija 300 gr mjesecno
Ovo sa skidanjem pokusavam, ali nazalost ne mozemo dugo to prakticirati, u kuci nam je dosta hladno, pa kad ga presvlacim ostavim ga par minuta. Ali ne primjecujem neku razliku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma