Andiko, drago mi je da si napisala to što jesi jer i mi ovih dana planiramo odvesti našu 2,5-mjesečnu curku Sabolu na pregled. Čitajući ovaj topic smo se totalno izalarmirali zbog palca u šakici (koji se kod naše mucice još uvijek prilično često na lijevoj ruci nalazi u tom položaju, desna je uglavnom ok), a i izvijanje koje ona izvodi ne možemo procijeniti je li ovog rizičnog tipa ili nije. Porod je bio svakakav samo ne idiličan (nakon 12 sati induciranog pokušaja vaginalnog porađanja završila sam na hitnom carskom) pa se bojim da joj se pritom svašta moglo dogoditi...
Inače je jako napredna, dobra i vesela beba, glavicu drži uspravno u potrbušnom valjda još od drugog tjedna života kad ju je patronažna prvi put stavila tako, a danas može i po 10 min provesti u tom položaju, ali nas ovo s palcem jako brine.

Molila bih te ako ti nije bed da mi kažeš koliko ste platili pregled kod Sabola i što je sve bilo uključeno u taj pregled - svi govore da je skup, ali ne uspijevam skužiti o kojim je tu ciframa riječ. Za našu curku sve najbolje, na njoj sigurno nećemo štediti i sigurno idemo tamo jer ne želimo mjesecima čekati pregled preko uputnice (pretpostvaljam da ovdje vrijedi načelo 'što prije, to bolje'), ali me zanima o kojim je ciframa riječ, čisto da isplaniramo financijsku konstrukciju za taj pothvat...