-
Aleluja!
Paula se prekjučer prvi put digla četveronoške u mjestu, s 9 mj. i 5 dana. Još se ne posjeda ali mislim da će uskoro.
Do sad je mjesec dana gmizala na podlakticama i gurala se koljenima, ponekad je trbuh bio u zraku, a nekad na podu. Ponekad se digla na jednu šaku, jednu podlakticu i koljena, ali uvijek u pokretu, nikad na mjestu. A četveronoške je bila samo onoliko koliko joj je bilo potrebno da se popne preko srolane deke, moje noge i sl. prepreka koje sam joj stavljala.
Mene muči što ju nikako ne mogu zainteresirati da to radi. Ne mogu ju natjerati da drži šake na podu kad uvijek mora imati nešto u ruci.
Kad je na podu, ili leži i igra se na trbuhu, ili joj je glavna zabava raskopčati puzzle i strgati ih u komade. Stalno po nečem čačka prstima, ako koji komadić puzzli nije dobro poravnat ona ga iščeprka van, ili čačka prstom gdje su spojene. Dobila je od bake one čašice koje se slažu jedna u drugu, ili obrnuto kao toranj, pa se s tim zabavlja. Ima pincetni hvat već skoro 3 mjeseca i samo gleda gdje će po nečem čupkati (ne propušta MM-ove dlake na nogama kad sjedne kraj nje
)
Diže se samo u praznom kinderbetu s glatkom plahtom (ako je grublje tkana čupka ju prstima) jer ne zna kaj bi drugo od dosade. Dok ne skuži da može izvući van plahtu. Na podu nema šanse, tamo ima valjda pametnijeg posla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma