-
Evo, bili mi danas kod Sabola, i ne, nismo puhali na hladno, nažalost.
UZV je pokazao da je imala obostrano periintr(kršitelj koda)rikularno krvarenje 2. stupnja. Sabol ju je pregledao i ustanovio da se radi o 'fluktuirajućem normo-hipertonusu s posljedičnim neoptimalnim usvajanjem motoričkih obrazaca'. Idući tjedan idemo tamo na vježbice, a kontrola kod njega je preporučena za tri mjeseca.
Ono što nam dodatno nije išlo u prilog je što je mala micica kad ju je Sabol počeo pregledavati iz nekog nepoznatog razloga dobila strahovit grčeviti napad plača, takav kakav mi još kod nje dosad nismo vidjeli (pa smo se skroz zbunili i nismo znali kako ju smiriti da istrpi pregled do kraja), uslijed čega je bila sva zgrčena od stresa pa ju nije mogao ni pregledati kak se spada. I da, u položaju na trbuhu se gospodična iz nekog nepoznatog razloga (tad je još bila mirna) umjesto na podlaktice kao što uvijek radi oslonila na šakice (što je kao tipično za bebe starije dobi, a ne za bebu od tri mjeseca), još k tome zatvorene, pa mi se čini da je to sve skupa poprilično utjecalo na konačni zaključak. Uglavnom, ona se tamo isponašala potpuno netipično za sebe (inače niti je sklona plakanju, jako je društvena i svima se smije i sa svima se hoće družiti) pa smo se malo pokunjili i zbunili i na koncu zaboravili pitati hrpu stvari...
Ništa, sad ćemo malo vježbati pa će se valjda stvari popraviti.
Hvala vam svima na informacijama i podršci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma