-
buba me
Moje sunce ima 19 mjeseci i govori stvari kao buba glava, buba zub, buba ruka, buba tiba
itd. Ne znam da li je to zato sto cuje starije da ih nesto boli - ja cesto kazem da me boli glava, a i u ovo krasno vrijeme stalno smo bili bolesni i pod temperaturama pa je stalno nekog nest bolilo. I jos mi je ok kad kaze da ga buba ruka ili noga, ali malo me brine kad kaze cim se ujutro probudi da ga buba glava. A vec danima govori da ga buba zub. Gledali smo i nema karjes, mozda od silnog cuclanja dude :/ . Imate li i vi takav slucaj? Da li je to imitacija ili se moram zabrinut :? .
-
Kod Borne je slično. Kad padne i ja ga pitam di te buba on pokaže na zub, a onda je jedan dan u toku jela pokazivao na zub, ja pogledam a ono mala afta, znači ipak ga je boljelo...ko bi znao, al mislim da nekada malo i glumataju...malo ga ispregledaj, nije na odmet
-
-
U toj su dobi djeca sklona poprimati bol od ukucana
,pa zato nemojte pretjerano brinuti.No, za svaki slucaj pogledajte mjesta na koja se zali .
-
Ma mislila sam da je tako nesto, al znate ono "vrag nikad ne spava", pa reko da provjerim. Vec ga zovemo mali hipohondar jer ga stalno nest buba i nekak si mislim da vise umislja nego je to istina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma