Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: buba me

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno buba me

Moje sunce ima 19 mjeseci i govori stvari kao buba glava, buba zub, buba ruka, buba tiba itd. Ne znam da li je to zato sto cuje starije da ih nesto boli - ja cesto kazem da me boli glava, a i u ovo krasno vrijeme stalno smo bili bolesni i pod temperaturama pa je stalno nekog nest bolilo. I jos mi je ok kad kaze da ga buba ruka ili noga, ali malo me brine kad kaze cim se ujutro probudi da ga buba glava. A vec danima govori da ga buba zub. Gledali smo i nema karjes, mozda od silnog cuclanja dude :/ . Imate li i vi takav slucaj? Da li je to imitacija ili se moram zabrinut :? .

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod Borne je slično. Kad padne i ja ga pitam di te buba on pokaže na zub, a onda je jedan dan u toku jela pokazivao na zub, ja pogledam a ono mala afta, znači ipak ga je boljelo...ko bi znao, al mislim da nekada malo i glumataju...malo ga ispregledaj, nije na odmet

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj, ja sam nedavno imala upalu grla, i zari se jako svidjela moja rečenica "buba me grlo", tako da je to jedno mjesec dana konstantno ponavljala... u tom periodu smo zbog nečeg drugog išli pedijatru koji joj je onda i pogledao grlo - i sve je bilo u redu... njoj je to samo bilo jako zanimljivo i fora ponavljati
    a jedno mjesec dana prije toga je stalno ponavljala "buba glava" u blizini bilo kakvog namještaja - i to zato što ju je teta čuvalica u to vrijeme učila da pazi da se ne lupi u ćoškove stola i stolica jer će je boliti glava...

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

U toj su dobi djeca sklona poprimati bol od ukucana ,pa zato nemojte pretjerano brinuti.No, za svaki slucaj pogledajte mjesta na koja se zali .

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ma mislila sam da je tako nesto, al znate ono "vrag nikad ne spava", pa reko da provjerim. Vec ga zovemo mali hipohondar jer ga stalno nest buba i nekak si mislim da vise umislja nego je to istina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •