Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kada nositi doznake na hzzo za otvaranje porodiljnog?

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Kada nositi doznake na hzzo za otvaranje porodiljnog?

Moja situacija: termin 28.03., znači zakonski moram otvoriti porodiljni u petak, 29.02. (28 dana). No, ako sam dobro shvatila gospođu iz računovodstva na mom poslu, ako mi ona er obrazac radi u ožujku onda može upisati uplatu iz veljače, a ako ju radi bilo kad u veljači onda ne može. Da li je to točno? (plaća u veljači mi je veća od one u kolovozu koja bi umjesto nje ušla u obračun).

I, kada se ti papiri nose na hzzo? Prije datuma otvaranja? U tom slučaju ja nemam šanse stići to odnijeti i ujedno postići da mi plaća iz veljače uđe u obračun (jedino možda ako mi doktorica piše kasniji termin poroda). Ili stignem to sve obaviti u pon, 04.03. (isti dan radimo er obrazac i ja ga odma nosim na hzzo) pa mi se progleda tih par dana kasnijeg otvaranja jer je vikend.

Nadam se da nisam jako zakomplicirala. Pliz, jel zna netko?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

istina za ER-1 obrazac. 28 dana je obavezno tako da ne moze otvoriti kasnije.

mozda da ginicka pise dan kasniji datum poroda pa da ti otvori 1.3. tj da ti u ER-1 udje i placa iz veljace?

inace, doznake nosis kad je bolovanje/porodiljni vec zapoceo. tako da ovo sa 4.3. mislim da ne bi bio problem.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ok, hvala!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    inace, doznake nosis kad je bolovanje/porodiljni vec zapoceo.
    je l' može prije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •