Pokazuje rezultate 1 do 50 od 219

Tema: Gdje kupiti laufrad / likebike ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moja Lea će za mjesec dana napuniti 2 godine i svi ti biciklići bez pedala mi se jako sviđaju, ali se dvoumim između RIDE A BIKE i Hudora Joey Flitzkidz 2.0 koji se može kupiti u ciklo-sport u zg. ride a bike je sad na akciji bez dostave do 31.5. 499kn, dobije se kaciga i kočnica, a hudora je 560kn. oba imaju regulaciju sjedišta, ali ride ima i kočnicu. ali meni je hudora ljepši... međutim, glavna mi je dilema hoće li njoj to sve biti preveliko, i hoću li dočekati drugo proljeće da ga počne voziti ili će uspjeti savladati ga tijekom ljeta??? Trebam savjet!!! iako, kad sam gledala neke snimke, čak i klinci s manje od 2 godine ga voze bez problema. o like a bike-u ne razmišljam, jer mi je iskreno PRESKUP! Molim savjete iskusnijih mama ili očeva u ovom pitanju. unaprijed hvala!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Jasmina_K prvotno napisa Vidi poruku
    Moja Lea će za mjesec dana napuniti 2 godine i svi ti biciklići bez pedala mi se jako sviđaju, ali se dvoumim između RIDE A BIKE i Hudora Joey Flitzkidz 2.0 koji se može kupiti u ciklo-sport u zg. ride a bike je sad na akciji bez dostave do 31.5. 499kn, dobije se kaciga i kočnica, a hudora je 560kn. oba imaju regulaciju sjedišta, ali ride ima i kočnicu. ali meni je hudora ljepši... međutim, glavna mi je dilema hoće li njoj to sve biti preveliko, i hoću li dočekati drugo proljeće da ga počne voziti ili će uspjeti savladati ga tijekom ljeta??? Trebam savjet!!! iako, kad sam gledala neke snimke, čak i klinci s manje od 2 godine ga voze bez problema. o like a bike-u ne razmišljam, jer mi je iskreno PRESKUP! Molim savjete iskusnijih mama ili očeva u ovom pitanju. unaprijed hvala!
    Ja nisam iskusna (jer samo gledam jos) ali ako ti se vise svidjaju metalni mislim da je tu caka da budu sto laganiji. Ovaj bi trebao biti jako lagan (ispod 5kg) i vjerojatno kvalitetne izrade - ipak je to HARO a ne neki no-name. Trenutno nema ali stize sredinom 6-og mjeseca. Za razliku od ostalih ima jos manje kotace - 10'' - tako da vjerojatno moze posluziti samo godinu-dvije. I rekli su mi da ce kostati 570kn, -10%cash
    http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5583

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •