Pokazuje rezultate 1 do 50 od 219

Tema: Gdje kupiti laufrad / likebike ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sad sam se prvi put uključila na ovu temu, jer želim podijeliti informaciju:

Kako se moj mališa nedavno zakačio za "rideabike", najviše zbog reklame, za Uskrs smo mu jedan kupili. Pošto je nešto slabiji što se tiče koordiancije i vožnje bicikla, već sam mu ga i ranije htjela kupiti, ali on nije htio niti probati, pa sam odustala. Kad sam krenula u kupnju, pregledala sam diljem neta i otkrila da je najpovoljnija kupnja ovo:

http://soncek.si/si/ (upišite "kolo brez pedal")

Organizirala sam neku dostavu preko rodbine i mališa ga već danima oduševljeno ganja.

Upravo danas sam čula i za ovu ponudu:

http://webshop.one2play.hr//index.ph...cat=279&id=273

Super povoljno, doista

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Od koje visine otprilike mogu ici?

Samo da pitam da li netko zna koja je otprilike minimalna visina za dijete da moze koristiti one najmanje like-a-bikeove? Mislim naravno na drvene (zbog tezine).

Moja mala je s 12 mjeseci imala 74cm i nije narocito visoka, ali je motoricki jako spretna za takve gluposti razne za gurati, njihati se i sl. pa bih joj probala vec ovo proljece (kad ce imati 15 mjeseci) probati nabaviti neki na koji bi mogla stati, a opet da joj traje bar godinu-dvije (znaci, da sjedalo ima podesavanje po visini).

Za like-a-bike mini pise da je sjedalo od 27-36cm, ne mogu si predociti je li to ok nekog tko ima ca. 76-78cm. Ima li itko iskustva s tako malom djecom? I da li postoji neki drugi drveni biciklic a da je isto tako nizak kao ovaj mini? Hvala!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da pitam da li netko zna koja je otprilike minimalna visina za dijete da moze koristiti one najmanje like-a-bikeove? Mislim naravno na drvene (zbog tezine).

Moja mala je s 12 mjeseci imala 74cm i nije narocito visoka, ali je motoricki jako spretna za takve gluposti razne za gurati, njihati se i sl. pa bih joj probala vec ovo proljece (kad ce imati 15 mjeseci) probati nabaviti neki na koji bi mogla stati, a opet da joj traje bar godinu-dvije (znaci, da sjedalo ima podesavanje po visini).

Za like-a-bike mini pise da je sjedalo od 27-36cm, ne mogu si predociti je li to ok nekog tko ima ca. 76-78cm. Ima li itko iskustva s tako malom djecom? I da li postoji neki drugi drveni biciklic a da je isto tako nizak kao ovaj mini? Hvala!
    Nisam vidjela u prodaji (nisam ni gledala) ALI jedan tata je napravio svom sinu - bio je cijeli topic prije nekih godinu dana na forumu.... Mozda da ti netko napravi po mjeri???

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nasla sam na jednom drugom forumu da je beeboo iz Emezzete mali kao i mini. Dala sam joj da ga proba, odmah se sjela na njega ali jos uvijek ne moze odrzati ravnotezu jer samo vrhovima prstiju doseze do tla. Cijena je 400kn, sto mi se cini ok.

Sad, 2 pitanja za iskusne mame:
    - kako brzo otprilike rastu djeca u 2. godini? Mojoj fali bar 5-6cm po mojoj procjeni, jel stigne tolko narasti bar do jeseni?
    - je li bitno da kotaci nisu zracnice vec nekakva polu-tvrda pjena? Vidjela sam da i neki drugi takvi kvazi-bicikli nemaju zracnice nego tu punu gumu.

Hvala!

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nasla sam na jednom drugom forumu da je beeboo iz Emezzete mali kao i mini. Dala sam joj da ga proba, odmah se sjela na njega ali jos uvijek ne moze odrzati ravnotezu jer samo vrhovima prstiju doseze do tla. Cijena je 400kn, sto mi se cini ok.
    Samo da javim da je taj isti beeboo u Intersparu u CC1 300kn. U Muelleru u CC1 je kao i u Emezzeti 400kn.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj anna-y prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo danas sam čula i za ovu ponudu:

http://webshop.one2play.hr//index.ph...cat=279&id=273

Super povoljno, doista
    kod nas ima samo taj za kupti i ja sam 100000000 bila u ducanu a niko mi ne zna reci da li se sic dize ...ima li ikko iskustva? Tjedan dana cekam da ducaj 12play nazove ducan 12play u Zg i provjeri tu infomraciju.

Mama mi je rekla za te prekoputa petrove crke u vlaskoj ima li neko iskustva sa njima jer moja L je dosta visoka preko 100 cim sad ovaj iz one2play joj je taman sad ali ce joj na jesen bojim se vec biti knpa...a zaludjena je "bajkom" od kad ga je vidjela proslu jesen u maksimiru i nemem srca ne kupti joj ga sto prije
    udicu da sam slijedeci tjedan u zg na par sati info o bicikl.ioma u vlaskoj bi mi bila zlaza vrijedna

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i da vijdela sam čomove za hudora bicikle. Molim vas ako neko zna gdje ih ima u Zg za kupti. Oni mi se jos o najvise svidjaju i nadam se da su lagani? ovaj iz one2play je lagan kao perce
    Posljednje uređivanje od MoMo : 25.04.2010. at 22:02

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hudore nema u utrinama i nece je biti naredna 3 -4 tjedna ako nekoga zanima a u vlaskoj mi je mama rekla da imaju bike tigrica...nisam pametan izgleda da ceo nazalost kupti ipak ovaj u one2play jer je L zaljubljena u "bajk" kako ona to kaze nekad joj se omaken i "baciklo"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •