ako volite od sira, možete iskoristiti samo kremu sa ovog topica:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=56409

a evo i paste-am dio za kremu:

Krema:
12 listića bijele želatine
5 dl rashlađenog vrhnja
ribana korica limuna (ili malo ribane korice iz vrećice gorespomenutog doktora, ja obično to koristim jer ne mogu doći do neprskanih limuna)
1 dl limunovog soka (može i miješano limun-naranča)
15 dkg šećera
1 vanilin šećer
1 kg svježeg kravljeg sira (ja uvijek uzmem onaj u marami, ima ga oko 800g)

Postupak:

Za nadjev namocite želatinu u vodi prema uputama na omotu.
U međuvremenu čvrsto istucite vrhnje.
Dobro pomiješajte sir, limunovu koricu, sok, šećer i vanilin šećer.
Otopite želatinu, pomiješajte najprije s otprilike 4 žlice sirne smjese pa to primiješajte preostaloj sirnoj smjesi.
Odmah umiješajte tučeno vrhnje.
Smjesu nanesite na biskvit i poravnajte.