U naslovu je točno pitanje.
Naime, danas smo bile u šetnji i sretnem ja mamu svoje frendice sa malom unučicom koju još nisam vidjela jer je to nećakinja moje frendice.
(Frendica mi je bila u srednjoj i nešto smo se kasnije družile, ali su nas okolnosti nekako razdvojile pa baš i nismo previše u kontaktu.)
I tako se baka i ja divimo njenoj unučici i mojoj djeci kad malena curica zagrebe Janu po obrazu i Jana udri u plač, jer ju je dobro zagrebala.
A baka ni pet, ni šest i rafalnu paljbu po maloj sa komplimentima koje stvarno djeca ne trebaju za samopoštovanje.
Rogovi su mi narasli i nisam se mogla suzdržati a da ne kažem:
- Nemojte joj govoriti da je glupa. Biste li vi voljeli da to vama netko kaže. Pa ona ima samo 2 godine. što bi trebala? To je često ponašanje kod klinaca njene dobi.
I na kraju joj je još par puta ponovila da je prasica i da mi idemo jer je ogrebla Janu. :samjlić kojem ide para iz ušiju:
I sad se ja pitam, jer vidim baku kako se ponaša prema maloj, čula sam joj tetu kad je rekla da je sestrina mala sa 5 mjeseci ZLOČESTA, da li to malena radi jer je zločesta postala njena karakterna osobina koja joj je nametnuta od rođenja ili je to kod djece faza koja se dašava bez obzira na odgoj?