Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
Mali sada ima 6 mj. i ne znam u biti kako da počnem. Da li mi može netko u kratko napisati što si trebam pripremiti za prvu ruku?
I ako sada krenemo, kada bi mogla očekivati neke rezultate da možemo relativno bezbrižno ići svukuda? Da li kroz 6 mj. ili godinu?
Možeš početi tako da ga poslije spavanja (ujutro i tokom dana) staviš u pozu. Sigurno će nešto obaviti.
Kod dečki je problem ta "fontana" kad pišaju pa sam ja za D. ušila 1/3 tetre u gaće da baš sve ne zapiša. A i bilo mi je kasnije zgodno kad je prohodao i kad je zahladilo da si ne popiša u kompletu i čarape i cipele. Ali ne moraš, dovoljne su gaće ili samo hlačice. Ili oboje. Ako koristiš bodiće, to prvo izbaci jer je teško to sve razmotavat. Osnovna odjeća - majica i hlače. Brdo hlača.
Osnovna oprema - tetre, nepromočiva podloga, plahte, ručnici. Kad spava to staviš ispod njega. Isto i kad ga staviš na pod (ili gdje se već igra preko dana).

I nema tu nekih rezultata. Sa D. nikad nije bilo bezbrižno. On je jako kasno propričao, sa 2,5 g. A još i danas mu se zna dogoditi da se vani zaigra i ne stigne pišat na vrijeme. Ja uvijek imam rezervnu odjeću u ruksaku. I flašu s vodom + krpice za pranje.