Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: alternativna medicina-bioenergija

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno alternativna medicina-bioenergija

zanima me vjerujete li u to da pomažu neki ljudi koji se koriste bioenergijom pa liječe ljude od raznih boleština molitvom,nekim vodicama,energijom? naime čula sam za jednog čovjeka koji je pomogao nekim ljudima u liječenju konkretno raka kada je medicina digla ruke od njih i sada su relativno ok ! što mislite o tome? probali bi sve jer otac mi boluje od raka

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=56389

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Bioenergiju sam i sama probala, to nije nikakva molitva niti sveta vodica.
    Vrlo važno je naći dobrog bioenergetičara.
    Svakako probajte

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da li bi tata pristao na to?

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Da li bi tata pristao na to?
    Mislim da je ovo kljucno pitanje. Tesko da ce mu pomoci nesto sto mu drugi namecu, on mora uzeti aktivnu ulogu u pitanju svog zdravlja.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa neznam... :/ ja se prvo raspitujem o svemu pa ću mu prezentirati nadam se da će pristati

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja više od svega vjerujem, po intenzitetu utjecaja na život, u slijedeće:

1) Snaga uma (misli)!
    2) Zdrava prehrana (makrobiotika)
    3) Bioenergija

Vjerovati da je naš um kreator našeg života je velika stvar i tada možeš učiniti čuda. Ali zaista nisam sigurna može li nam itko pomoći da promjenimo stavove i razmišljanja, a posebno naša duboka ukorijenjena uvjerenja? I želimo i to uopće?
    A ako ih ne promjenimo, onda ostajemo upravo u realnosti u kojoj (radi njih) i jesmo.

Tako da bioenergija može pomoći kao i bilo što drugo ako se prvenstveno dogodi onaj "klik" u nečijem razmišljanju. Bolesti često donose takve darove! Promjenu razmišljanja... jači doživljaj i vrednovanje života.... spoznaje dubljih istina....

Ali ne možeš nikoga na to natjerati. Ma koliko htio.... i ma koliko to bilo iz maximalno dobrih namjera.

Naravno, možeš pokušati.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pogrešno sam započela gornji post.. sa "više od svega"... mislila sam na više od svega navedenog ovdje otprilike...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mislim da se danas dogodio onaj prvi "Klik" jer rekao je da ide po one flastere u ljekarnu za pušenje :shock:
    puši već 40 i kusur godina i zaista neznam kako bi prestao pušiti,eventualno smanjiti ali eto neki klik postoji

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Verujem u bioenergiju. Isprobala i uverila se. Ali ,takodje smatram i da tvoj otac mora imati poverenja u takav nacin lecenja, jer inace nece biti efekta. U vreme kada je moja mama bila neizlecivo bolesna, pred sam kraj, pod jakim bolovima, ja sam saznala za neku Ruskinju bionergeticarku koja povremeno dolazi u Novi Sad. Uspela sam da je pronadjem i popricam sa njom o mogucnostima da mami makar olaksa bolove. Medjutim, mama nije htela ni da cuje. Jednostavno nije u to verovala. Predala se, i ubrzo nas napustila. Nadam se da ce tvoj tata imati vere i snage da pokusa. Zelim vam sve najbolje u toj borbi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •