-
Osoblje foruma
Moja je o tome pitala još prije godinu dana i kako izlazi dijete, i kako dođe u mamin trbuh
Kad objašnjenje kako se mama i tata maze na poseban način nije pilo vodu, objasnili smo joj o spajanju stanica i sl. (tada jo nismo ulazili u detalje koji dio maminog i tatinog tijela gdje ide
)...pa i o temi koja je u našoj kući aktualna da nekad liječnik mora pomoći prilikom začeća...
Istovremeno su nam super došle knjižice "Moja mala enciklopedija Larousse" - Dijete i Tijelo. Tamo je super objašnjeno to "smještanje" u mamin trbuh. U prvi mah kad smo dobili knjižice malo sam se uplašila da će to njoj biti previše (mama i tata u krevetu...spajanje mamine i tatine životne stanice (u knjizi Dijete), odnosno jajne stanice i spermatozoida (u knjizi Tijelo)), ali ona je to, kako to i inače bude kod djece, prihvatila sasvim normalno, kao i sve druge činjenice o ljudskom tijelu i rastu djeteta...I sad ona meni čita kako se se te stanice spajaju i mala beba se smješta u mamin trbuh, prvo je veličine zrna graška (ta joj je konstatacija super), pa kruške... kako jure u bolnicu, kako tata prereže pupkovinu itd...I za sada nema više pitanja...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma