ovo je zaista neupitno, no mi izgaramo od znatiželje - zašto?momze prvotno napisa
ovo je zaista neupitno, no mi izgaramo od znatiželje - zašto?momze prvotno napisa
pa htjela je.
dodijala joj kosa do ispod guze, smetalo joj je češljanje, gnjavaža s izvlačenjem iz odjeće... pa frka da ne upadne u školjku...
please, neka mi netko odgovori. ovaj namještaj koji se boja u bijelo, mora li bit nelakiran ili nešto :?
i s kojim bojana se farba?
pa bio je nelakiranpanterica prvotno napisa
i onda smo ga brusili najfinijim brusnim papirom (onim za metal)
a bojala sam običnim bijelim Sadolinom
i poslije opet prebrusila
orka je predivna, i s kratkom i s dugom kosom![]()
hvala na informaciji![]()
znači ipak treba prebrusiti, znači ako nađem da mi se sviđa nema veze ni ako je lakiran kad ga svejedno brusim :?
prije nekoliko godina sam bila u francuskoj u trgovini namještaja. imali su svašta od drveta pripremljeno za farbanje. svih stilova, kupiš, nosiš i farbaš kako ti se sviđa. to mi je super
pa da, moraš ga brusiti, nikada nije dovoljno dobro obrađen, a da ne osjetiš "mrvice2 pod rukom
i, bruditi je najbolje vani
a bojati, obavezno, u zatvorenom
sad sam svladala tehniku, još samo da nađem namještaj![]()
Meni je ljepsi ovaj drugi namjestaj. Gdje ste to kupili? Zanimljiva mi je ideja da sama "dovrsim" sobu a nadam se da je to i prilika da se prodje nesto jeftinije. Meni je namjera skoro urediti sobu za moju curicu, s tim da je manja od Orkine i za sad joj treba samo kao igraonica, ne kao spavaonica. Naime, DB nam je zatrpan igrackama, moramo ga malo rasteretit...
Apricot, koja je boja ova nježnija ljubičasta?
Cijela soba je prekrasna, mala isto...
I još nešto- jel ti svaki dan slažeš gumice?![]()